ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XII

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Дата прийняття:

02.11.2023

Статус:

Прийнятий вцілому

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    10
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

РІШЕННЯ: № 320
Про затвердження персонального складу та положення про комісію з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкодженні об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України

СЛАВУТСЬКА МІСЬКА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

02.11.2023р. Славута №320


Про затвердження персонального складу та положення
про комісію з розгляду питань щодо надання компенсації
за пошкодженні об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій,
терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією
Російської Федерації проти України

 

У зв’язку із надходженням заяв керівників Громадської організації «Рідна Славутчина» від 30.10.2023 р.; Славутського Центру Товариства Червоного Хреста України» від 30.10.2023 р.; Громадської організації «Любов в дії» від 31.10.2023 р.; про висунення кандидатур від громадськості для участі в комісії з розгляду питань щодо компенсації за пошкодженні об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України, необхідністю затвердження її персонального складу та положення, відповідно до ст. 40, ч. 6 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про правовий режим воєнного стану», керуючись абз. 2 п. 7 Порядку надання компенсації для відновлення окремих категорій об’єктів нерухомого майна, пошкоджених внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації, з використанням електронної публічної послуги «єВідновлення» затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.04.2023 № 381 (далі – порядок № 381), виконавчий комітет Славутської міської ради ВИРІШИВ:

1. Створити і затвердити персональний склад комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України та положення про неї згідно додатку 1, додатку 2.
2. Комісії зазначеній в п. 1 даного рішення проводити роботу у відповідності до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 21.04.2023 № 381 «Про затвердження Порядку надання компенсації для відновлення окремих категорій об’єктів нерухомого майна, пошкоджених внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації, з використанням електронної публічної послуги «єВідновлення» та положення затвердженого п.1 рішення.
3. Внести зміни до рішення виконавчого комітету Славутської міської ради № 317 від 30.10.2023 р. «Про затвердження Плану робіт з обстеження пошкоджених об’єктів внаслідок збройної агресії Російської Федерації, розташованих на території Славутської міської територіальної громади» виключивши з п. 2 слова «обстеження пошкоджених об’єктів внаслідок збройної агресії Російської Федерації, розташованих на території Славутської міської територіальної громади, на яку покладено функції комісії».
4. В рішенні виконавчого комітету Славутської міської ради № 316 від 25.10.2023 р. «Про утворення комісії з обстеження пошкоджених об’єктів внаслідок збройної агресії Російської Федерації, розташованих на території Славутської міської територіальної громади»:
4.1. п. 5 визнати таким, що втратив чинність.
4.2. В п. 6. слова «для їх подальшого включення на підставі розпорядження міського голови до складу комісії для виконання функцій передбачених п. 5 цього рішення» замінити на слова «до складу комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України».
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія ОСТАПЧУКА.
 

Міський голова

Василь СИДОР

ДОДАТКИ

1 Додаток 1 до рішення ВКСМР від 02.11.2023р. №320 Про затвердження персонального складу та положення про комісію з розгляду _1.pdf Переглянути
2 Додаток 2 до рішення ВКСМР від 02.11.2023р.№320 Про затвердження персонального складу та положення про комісію.pdf Переглянути