ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XIV

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Дата прийняття:

16.11.2023

Статус:

Прийнятий вцілому

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    15
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    4

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 326
Про облаштування пішохідного переходу по вулиці Ярослава Мудрого у місті Славута

СЛАВУТСЬКА МІСЬКА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

16.11.2023 р. Славута №326

Про облаштування пішохідного переходу
по вулиці Ярослава Мудрого у місті Славута
 

Розглянувши колективне звернення адміністрації ДПТНЗ «Славутський професійний ліцей», батьківської громади ліцею та колективу здобувачів освіти за вхідним № 1137/04-30 від 10.10.2023р. щодо облаштування пішохідного переходу з освітленням та засобів примусового зниження швидкості по вулиці Ярослава Мудрого в місті Славута (поблизу ДПТНЗ «Славутський професійний ліцей»), у відповідності до постанови Кабінету Міністрів України «Про Правила дорожнього руху» від 10.10.2001 року №1306, Закону України «Про дорожній рух», керуючись статтею 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Славутської міської ради ВИРІШИВ:

1. Погодити облаштування пішохідного переходу з освітленням та засобів примусового зниження швидкості згідно ескізу (додається).

2. Погодити встановлення дорожніх знаків 5.38.1 та 5.38.2 «Пішохідний перехід», дорожніх знаків 1.11 «Пагорб» по вулиці Ярослава Мудрого в місті Славута згідно ескізу (додається).

3. Погодити нанесення розмітки дорожнього покриття 1.14.1 «Пішохідний перехід» по вулиці Ярослава Мудрого в місті Славута згідно ескізу (додається).

4. Начальнику комунального підприємства «СЛАВУТА-СЕРВІС» Славутської міської ради (Сергій СМЕРНІН):

4.1. Замовити розробку схеми організації дорожнього руху по вулиці Ярослава Мудрого в місті Славута згідно ескізу (додається).

4.2. Надати розроблену схему організації дорожнього руху на погодження до Департаменту патрульної поліції управління патрульної поліції в Хмельницькій області у встановленому законодавством порядку.

4.3. У разі погодження схеми організації дорожнього руху Департаментом патрульної поліції управління патрульної поліції в Хмельницькій області, провести роботи щодо організації дорожнього руху згідно затвердженої схеми.

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія ОСТАПЧУКА.
 

                   

Міський голова

Василь СИДОР

ДОДАТКИ

1 Додаток до рішення ВКСМР від 16.11.2023р. № 326 Про облаштування пішохідного переходу по вул. Я. Мудрого у м. Славута.pdf Переглянути