ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

VI

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Дата прийняття:

29.08.2023

Статус:

Прийнятий вцілому

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    10
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 240
Про затвердження кошторису вартості 1 км перевезення спортивних команд, делегацій, мобілізованих, призовників та військовозобов`язаних

Про затвердження кошторису вартості
1 км перевезення спортивних команд,
делегацій, мобілізованих, призовників
та військовозобов'язаних
 

В зв’язку з необхідністю здійснення перевезень спортивних команд, делегацій, мобілізованих, призовників та військовозобов’язаних, відповідно ст.8 Цивільного Кодексу України, ст.138.3.3 Податкового Кодексу України, наказу Міністерства транспорту України від 05.02.2001 року №65 «Про затвердження Методичних рекомендацій з формування собівартості перевезень (робіт, послуг) на транспорті», наказу Міністерства транспорту та зв’язку України від 07.06.2010р. №340 «Про затвердження Положення про робочий час і час відпочинку водіїв колісних транспортних засобів», наказу Міністерства транспорту України № 43 від 10.02.1998р. «Про затвердження норм витрат палива і мастильних матеріалів на автомобільному транспорті», керуючись ст. 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Славутської міської ради ВИРІШИВ:

1. Затвердити кошторис вартості 1 кілометра на перевезення спортивних команд, делегацій, мобілізованих, призовників та військовозобов’язаних (додається).

2. Вартість окремих перевезень встановлюватиметься розпорядженням міського голови у відповідності до затвердженої цим рішенням калькуляції в залежності від маршруту (кількості кілометрів в дорозі згідно шляхового листа).

3. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія МИКУЛЬСЬКОГО.

 

Міський голова                       Василь СИДОР

ДОДАТКИ

1 Додаток до рішення ВКСМР від № 240 Про затвердження кошторису вартості 1 км перевезення спортивних команд, ... 2.pdf Переглянути