ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

IV

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Дата прийняття:

17.08.2023

Статус:

Прийнятий вцілому

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    11
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 229
​​​​​​​Про затвердження змін до робочого проекту «Капітальний ремонт (термомодернізація, ремонт та утеплення покрівлі) будівлі дошкільного навчального закладу №9 «Теремок» по вул. Козацька, буд.39 в м.Славута, Хмельницької області»

СЛАВУТСЬКА МІСЬКА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

17.08.2023р. Славута №229


Про затвердження змін до робочого проекту «Капітальний ремонт
(термомодернізація, ремонт та утеплення покрівлі) будівлі дошкільного
навчального закладу №9 «Теремок» по вул. Козацька,
буд.39 в м.Славута, Хмельницької області»


Розглянувши зміни до робочого проекту «Капітальний ремонт (термомодернізація, ремонт та утеплення покрівлі) будівлі дошкільного навчального закладу №9 «Теремок» по вул. Козацька, буд.39 в м. Славута, Хмельницької області», які погоджені з проектною організацією ФОП Муляр Юрій Олександрович від 10.08.2023 року №22 (лист додається), керуючись частиною 1 статті 628 та частиною 1 статті 651 Цивільного кодексу України та статтею 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пунктом 3 Порядку затвердження проектів будівництва і проведення їх експертизи, який затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 11.05.2011 року №560, виконавчий комітет Славутської міської ради ВИРІШИВ:

1. Затвердити наступні зміни до робочого проекту «Капітальний ремонт (термомодернізація, ремонт та утеплення покрівлі) будівлі дошкільного навчального закладу №9 «Теремок» по вул. Козацька, буд.39 в м. Славута, Хмельницької області», а саме:

- заміну теплоізоляційного матеріалу для утеплення фундаменту товщиною 80 мм в один шар на аналогічний товщиною 40 мм в два шари.

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія МИКУЛЬСЬКОГО.


Перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради                           Сергій МИКУЛЬСЬКИЙ