ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

IV

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Дата прийняття:

17.08.2023

Статус:

Прийнятий вцілому

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    11
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 227
Про житлові питання

СЛАВУТСЬКА МІСЬКА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

17.08.2023р. Славута №227

Про житлові питання
 

Розглянувши заяви громадян, лист Комунального підприємства «Славутське житлово-комунальне об’єднання» від 12.07.2023 року № 526, пропозиції громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Славутської міської ради, взявши до уваги інформацію з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, керуючись Житловим кодексом України, п. п .2 п. «а» ст. 30, ст. 40 Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», Інструкцією з організації забезпечення військовослужбовців Збройних Сил України та членів їх сімей жилими приміщеннями, затвердженою наказом Міністерства оборони України від 31.07.2018 року №380, Правилами обліку громадян, що потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, затверджені постановою Ради Міністрів УРСР і Укрпрофради від 11.12.1984 року № 470 (далі по тексту – Правила обліку), постановою виконавчого комітету Хмельницької обласної ради народних депутатів і Президії обласної ради професійних спілок «Про порядок обліку громадян, що потребують покращення житлових умов і надання їм жилої площі в Хмельницькій області» від 02.01.1985 року № 8, виконавчий комітет Славутської міської ради ВИРІШИВ:

1. Затвердити Список розподілу службової житлової площі військовослужбовцям Славутського гарнізону, погодженим протоколом засідання Комісії з контролю за забезпеченням військовослужбовців Збройних Сил України від 19.07.2023 року № 96, згідно якого службова однокімнатна квартира № 17 в місті Славута на вул. Ізяславській, буд. 23, жилою площею 17,8 кв.м, надається підполковнику БАЙДІ Івану Миколайовичу, на склад сім’ї 2 особи.

Відділу комунальної власності виконавчого комітету Славутської міської ради (Оксана СІЛІЩЕВА) видати БАЙДІ Івану Миколайовичу ордер на квартиру № 17 на вул. Ізяславська, буд. 23 в місті Славута Шепетівського району Хмельницької області.

2. Відмовити у включенні в список осіб, які користуються правом позачергового одержання жилої площі у виконавчому комітеті Славутської міської ради особа, зареєстрованого за адресою м. Славута, вул. Зарічна, буд., кв. 11, який втратив статус особи з числа осіб позбавлених батьківського піклування з моменту виповнення 23 роки (01.03.2000), на підставі ст. 1, ч. 9 ст. 33 Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування».

3. Відмовити у взятті на квартирний облік та включення в список осіб, які користуються правом першочергового одержання жилої площі, у виконавчому комітеті Славутської міської ради учасника бойових дій особа, що зареєстрований за адресою: м. Славута, вул. Захисників України, буд. , кв. , складом сім’ї 2 особи, не відноситься до категорії громадян, які визначені п. 13 Правил обліку. (Згідно інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно у власності сім’ї особа перебувають житлові об’єкти, що сумарно становить 60,85 кв.м житлової площі).

4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмилу КАЛЮЖНЮК.


Перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради                        Сергій МИКУЛЬСЬКИЙ