ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

I

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Дата прийняття:

20.07.2023

Статус:

Прийнятий вцілому

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    14
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

РІШЕННЯ: № 210
Про надання дозволу на укладання договору про поділ спадкового майна між батьками померлої і її малолітніми дітьми

СЛАВУТСЬКА МІСЬКА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

20.07.2023р. Славута №210


Про надання дозволу на укладання договору

про поділ спадкового майна між батьками

померлої і її малолітніми дітьми
 

Розглянувши заяви особа, особа та особа, який діє від імені підопічної особа, 30.11.2009 р. н., особа, який діє від імені малолітнього сина особа, 29.04.2014 р.н., про надання дозволу на укладання договору про поділ спадкового майна після смерті особа щодо спадкування між батьками померлої особа, який спадкує гараж №, що знаходиться за адресою: м. Славута, вул., кооператив «Ветеран», особа, яка спадкує 1/3 частку двокімнатної квартири № на вулиці в м. Славута, малолітньою дочкою особа, яка спадкує 1/3 частку двокімнатної квартири № на вулиці в м. Славута, Малолітнім сином особа, який спадкує 1/3 частку двокімнатної квартири № на вулиці м. Славута, виконавчий комітет Славутської міської ради встановив наступне.

На день смерті особа залишилося майно:

- гараж №, що знаходиться за адресою: м. Славута, вул.;

- двокімнатна квартира № на вулиці в м. Славута.

Такий правочин не порушить права та законні інтереси дитини.

Відповідно статті 177 Сімейного кодексу України, статті 17, 18 Закону України «Про охорону дитинства», статті 12 Закону України «Про основи соціального захисту бездомних осіб і безпритульних дітей», п.п.4 «б» ч.1 статті 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пункту 67 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів від 24 вересня 2008 року № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини» та враховуючи пропозиції комісії з питань захисту прав дитини виконавчий комітет Славутської міської ради ВИРІШИВ:

  1. Надати особа, який діє від імені підопічної особа, 30.11.2009 р. н. дозвіл на укладання договору про поділ спадкового майна після смерті матері особа та спадкувати 1/3 частку двокімнатної квартири № на вулиці м. Славута.
  2. Надати особа, який діє від імені малолітнього сина особа, 29.04.2014 р.н. дозвіл на укладання договору про поділ спадкового майна після смерті матері особа та спадкувати 1/3 частку двокімнатної квартири № на вулиці в м. Славута.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігоря ПІГОЛЯ.
 

Міський голова               Василь СИДОР