ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

I

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Дата прийняття:

20.07.2023

Статус:

Прийнятий вцілому

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    14
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

РІШЕННЯ: № 207
Про надання (особа), (особа) дозволу на укладання договору придбання частки квартири від імені малолітнього сина

СЛАВУТСЬКА МІСЬКА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

20.07.2023р. Славута №207


Про надання особа.,

Особа дозволу

на укладання договору придбання

частки квартири від імені малолітнього сина
 

Розглянувши заяву особа, особа про надання дозволу на укладання договору про придбання 1/3 частки квартири № в м. Славута від імені малолітнього сина особа, 15.06.2012 р.н., виконавчий комітет Славутської міської ради встановив наступне.

Відповідно до порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення для деяких категорій осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, а також членів їх сімей, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 19 жовтня 2016 р. № 719 «Питання забезпечення житлом деяких категорій осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, а також членів їх сімей», протоколу № 70 від 25 травня 2023 року засідання комісії щодо розгляду заяв членів сімей осіб, які загинули (пропали безвісти), померли, та осіб з інвалідністю, внутрішньо переміщених осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, про виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення, особа та членам його сім´ї (особа та малолітньому сину особа) встановлений розмір грошової компенсації в сумі 2 101 536,55 гривень (два мільйони сто одна тисяча п´ятсот тридцять шість гривень 55 коп.). Згідно поданої заяви, особа має намір придбати квартиру № в м. Славута, 1/3 частку даної квартири виділивши на ім’я малолітнього сина.

Такий правочин не порушить права та законні інтереси дитини.

Відповідно до ст. 177 Сімейного кодексу України, ст.29 Цивільного кодексу України, ст. 12 Закону України «Про основи соціального захисту бездомних осіб і безпритульних дітей», статті 17, 18 Закону України «Про охорону дитинства», п.п.4 «б» ч.1 статті 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», п. 67 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24 вересня 2008 року № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини» та враховуючи пропозиції комісії з питань захисту прав дитини виконавчий комітет Славутської міської ради ВИРІШИВ:

1.Надати особа, особа дозвіл на укладання договору придбання 1/3 частки квартири № в м. Славута від імені малолітнього сина особа, 15.06.2012 р.н. за рахунок коштів грошової компенсації.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігоря ПІГОЛЯ.
 

Міський голова                                     Василь СИДОР