ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

I

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Дата прийняття:

20.07.2023

Статус:

Прийнятий вцілому

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    14
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

РІШЕННЯ: № 205
Про житлові питання

СЛАВУТСЬКА МІСЬКА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

20.07.2023р. Славута 205


Про житлові питання
 

Розглянувши заяви громадян, пропозиції громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Славутської міської ради, взявши до уваги інформацію з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, керуючись Житловим кодексом України, п.п.2 п.«а» ст.30, ст. 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», Правилами обліку громадян, що потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, затверджені постановою Ради Міністрів УРСР і Укрпрофради від 11.12.1984 року № 470 (далі по тексту – Правила обліку), постановою виконавчого комітету Хмельницької обласної ради народних депутатів і Президії обласної ради професійних спілок «Про порядок обліку громадян, що потребують покращення житлових умов і надання їм жилої площі в Хмельницькій області» від 02.01.1985 року № 8, виконавчий комітет Славутської міської ради ВИРІШИВ:

  1. Включити в список осіб, які користуються правом позачергового одержання жилої площі у виконавчому комітеті Славутської міської ради, особа, особа з інвалідністю внаслідок війни, складом сім’ї 1 особа, зареєстрований в місті Славута, вул., на підставі ст. 39, 46 Житлового кодексу України, п.п. 5-1 п. 46 Правил обліку, п. 18 ч. 1 ст. 13 ЗУ «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту».
  2. Відмовити у взятті на квартирний облік у виконавчому комітеті Славутської міської ради особа, яка перебуває на обліку внутрішньо переміщених осіб у Славутській міській територіальній громаді, але не відноситься до категорії громадян, які визначені п.п. 8 п. 13 Правил обліку.
  3. Включити в список осіб, які користуються правом позачергового одержання жилої площі у виконавчому комітеті Славутської міської ради, особа, дитина позбавлена батьківського піклування, складом сім’ї 1 особа, зареєстрована в місті Славута, вул., на підставі ст. 39, 46 Житлового кодексу України, п.п. 3 п. 46 Правил обліку.
  4. Взяти на квартирний облік у виконавчому комітеті Славутської міської ради особа, складом сім’ї 1 особа, зареєстрований в місті Славута, вул. Князів, на підставі ст. 39 Житлового кодексу України, п. 15 Правил обліку.
  5. Взяти на квартирний облік та включити в список осіб, які користуються правом першочергового одержання жилої площі у виконавчому комітеті Славутської міської ради, особа, учасник бойових дій, складом сім’ї 1 особа, зареєстрований в місті Славута, вул., на підставі ст. 39, 45 Житлового кодексу України, п.п. 4 п. 44 Правил обліку, п. 14 ч. 1 ст. 12 ЗУ «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту».
  6. Взяти на квартирний облік та включити в список осіб, які користуються правом першочергового одержання жилої площі у виконавчому комітеті Славутської міської ради, особа, особу, що виховує дитину з інвалідністю, складом сім’ї 6 осіб, зареєстрована в місті Славута, вул, на підставі ст. 39, 45 Житлового кодексу України, п. 44 Правил обліку.
  7. Зняти з квартирного обліку та виключити із списку осіб, які користуються правом позачергового одержання житлової площі у виконавчому комітеті Славутської міської ради, на підставі п. 1-1 ч. 2 ст. 40 Житлового кодексу України:

7.1.особа, складом сім’ї 1 особа;

7.2. особа, складом сім’ї 1 особа.

8. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмилу КАЛЮЖНЮК.
 

Міський голова                     Василь СИДОР