ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

I

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Дата прийняття:

20.07.2023

Статус:

Прийнятий вцілому

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    14
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

РІШЕННЯ: № 198
Про розгляд заяви ГОРДИКА Дмитра щодо залучення на договірних засадах матеріально-технічних ресурсів для здійснення заходів з благоустрою в м. Славута

СЛАВУТСЬКА МІСЬКА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

20.07.2023р. Славута №198


Про розгляд заяви ГОРДИКА Дмитра
щодо залучення на договірних засадах

матеріально-технічних ресурсів для
здійснення заходів з благоустрою в м. Славута

Розглянувши заяву Дмитра ГОРДИКА від 04.07.2023 року, вхідний № Т-21-25/250, щодо залучення на договірних засадах матеріально-технічних ресурсів для здійснення заходів з благоустрою території комунальної власності, згідно долученої схеми, поблизу будівлі по вул. Козацька,101 в м. Славута, яка належить заявнику на праві власності, керуючись пунктом 9 частини 2 статті 10 Закону України «Про благоустрій населених пунктів» та підпунктом 7 пункту «а» частини 1 статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Славутської міської ради ВИРІШИВ:
1.
Залучити на договірних засадах матеріально-технічні ресурси ГОРДИКА Дмитра Володимировича для здійснення заходів з благоустрою території комунальної власності, згідно схеми (додається), поблизу будівлі по вул. Козацька,101 в м. Славута, яка належить заявнику на праві власності, що полягають у вирівнюванні поверхні цієї території шляхом укладення бруківки та висадці поряд зелених насаджень (дерев та кущів декоративних).

2. Виконавчому комітету Славутської міської ради укласти договір про залучення коштів і матеріально-технічних ресурсів для здійснення заходів з благоустрою відповідно до п. 1 цього рішення в порядку, визначеному чинним законодавством України.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія ОСТАПЧУКА.
 

Міський голова                                   Василь СИДОР