ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXIII

Скликання:

VIII

Проголосовано:

За основу і в цілому

Дата прийняття:

26.04.2024

Статус:

Прийнятий вцілому

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    14
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    4

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 177
Про стан виконавської дисципліни у виконавчому комітеті Славутської міської ради у І кварталі 2024 року

СЛАВУТСЬКА МІСЬКА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

26.04.2024 р. Славута №177

Про стан виконавської дисципліни
у виконавчому комітеті Славутської
міської ради у І кварталі 2024 року

 

З метою підвищення виконавської дисципліни, посилення персональної відповідальності керівників структурних підрозділів виконавчого комітету Славутської міської ради за безумовне виконання законів України, актів і доручень Президента України, рішень Уряду, інших центральних органів влади, розпоряджень та доручень голови обласної державної адміністрації, міського голови, відповідно до Указу Президента України від 19 лютого 2002 року №155/2002 «Про порядок організації та здійснення контролю за виконанням указів, розпоряджень і доручень Президента України» зі змінами (Указ Президента № 85/2016 від 11.03.2016), доручень Президента України від 14.05.2010 року № 1-1/919, Прем’єр-Міністра України від 19.05.2010 року № 27554/2/1-10 та від 02.07.2010 року № 40056/0/1-10 щодо аналізу виконання законів України, постанов Верховної ради України, актів і доручень Президента України, Кабінету Міністрів України, заслухавши інформацію начальника загального відділу виконавчого комітету Славутської міської ради Алли ВАСЬКОВСЬКОЇ з цього питання, керуючись п.2. ч. 2 ст.52, ч. 2 ст. 54 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Славутської міської ради ВИРІШИВ:

  1. Інформацію начальника загального відділу виконавчого комітету Славутської міської ради Алли ВАСЬКОВСЬКОЇ «Про стан виконавської дисципліни у виконавчому комітеті Славутської міської ради у І кварталі 2024 року» взяти до відома.
  2. Звернути увагу керівників структурних підрозділів виконавчого комітету Славутської міської ради на персональну відповідальність за забезпечення виконання у встановлені строки законів України, актів та доручень Президента України, Кабінету Міністрів України, інших центральних органів виконавчої влади, розпоряджень та доручень голови облдержадміністрації, міського голови, рішень Славутської міської ради, виконавчого комітету Славутської міської ради, запитів та звернень народних депутатів України, депутатів Славутської міської ради, звернень юридичних та фізичних осіб, запитів про доступ до публічної інформації.
  3. Керівникам структурних підрозділів виконавчого комітету Славутської міської ради:
    3.1. Взяти під особистий контроль підготовку проєктів розпоряджень міського голови, рішень виконавчого комітету Славутської міської ради. Забезпечити їх якісну підготовку у визначені терміни.
    3.2. Посилити контроль при розгляді та підготовці відповідей на звернення громадян, юридичних осіб, запитів про доступ до публічної інформації.
    3.3. Забезпечити належну взаємодію під час виконання завдань, визначених у документах центральних органів виконавчої влади та розпорядчих документах голови облдержадміністрації, міського голови.
    3.4. Не допускати фактів неповного або неякісного виконання документів центральних органів виконавчої влади та розпорядчих документах голови облдержадміністрації, міського голови, звернень юридичних та фізичних осіб, запитів про доступ до публічної інформації та забезпечити вчасне подання інформацій про хід їх виконання.
    3.5. Вживати заходів з удосконалення внутрішнього контролю за виконанням документів, насамперед, щодо попередження можливого несвоєчасного або неповного виконання завдань.
    3.6. Переглянути, у разі потреби, склад консультативних та дорадчих органів, забезпечити їх ефективну роботу та документування діяльності відповідно до вимог, визначеними положеннями.
  4. Загальному відділу виконавчого комітету Славутської міської ради (Алла ВАСЬКОВСЬКА):
    4.1. Продовжити щоквартальний розгляд питання виконавської дисципліни на засіданнях виконавчого комітету Славутської міської ради.
    4.2. Забезпечити контроль за своєчасним виконанням документів у структурних підрозділах виконавчого комітету Славутської міської ради, їх проходженням та ознайомленням з ними згідно з вимогами Регламенту та Інструкції з діловодства виконавчого комітету Славутської міської ради.
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на керуючого справами виконавчого комітету Славутської міської ради Вікторію КРУТУ.


         Міський голова                                                                                                                                                    Василь СИДОР