ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXI

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Дата прийняття:

21.03.2024

Статус:

Прийнятий вцілому

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    13
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 129
Про погодження перебування дітей особа, особа, особа, особа, особа, особа, які перебувають в складних життєвих обставинах, в Плужненському ліцеїХмельницької обласної ради на вихідні,святкові та канікулярні періоди на 2023/2024 навчальний рік

СЛАВУТСЬКА МІСЬКА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

21.03.2024 р. Славута №129

Про погодження перебування дітей особа, особа, особа, особа, особа, особа, які перебувають в
складних життєвих обставинах, в Плужненському ліцеї Хмельницької обласної ради на вихідні,
святкові та канікулярні періоди на 2023/2024 навчальний рік

Розглянувши службову записку начальника служби у справах дітей виконавчого комітету Славутської міської ради Наталії ШАРГОРОДСЬКОЇ, керуючись Законом України «Про охорону дитинства», Законом України «Про повну загальну середню освіту», ст. 34 та ч.6 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постановою Кабінету Міністрів України від 24 вересня 2008 року №866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», постановою Кабінету Міністрів України від 1 червня 2020 року № 585 «Про забезпечення соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах», постановою Кабінету Міністрів України від 4 серпня 2021 року № 843 «Деякі питання соціального захисту дітей, влаштованих на цілодобове перебування до закладів різних типів, форм власності та підпорядкування», виконавчий комітет Славутської міської ради ВИРІШИВ:

1. Погодити перебування дітей особа р.н., особа р.н., особа р.н., особа р.н., особа р.н., особа р.н., які перебувають в складних життєвих обставинах, в Плужненському ліцеї Хмельницької обласної ради на вихідні, святкові та канікулярні періоди на 2023/2024 навчальний рік.

2.Контроль за виконанням цього рішення покладається на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, Ігоря ПІГОЛЯ.

Міський голова

Василь СИДОР