ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXIX

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Дата прийняття:

01.03.2024

Статус:

Прийнятий вцілому

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    12
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 94
Про негайне відібрання дітей особа р.н., особа р.н, особа р.н., особа р.н. з сім’ї матері

СЛАВУТСЬКА МІСЬКА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

01.03.2024 р. Славута №94

Про негайне відібрання дітей особа р.н., особа р.н, особа р.н., особа р.н. з сім’ї матері
 

З метою захисту прав та законних інтересів неповнолітніх дітей, розглянувши акт проведення оцінки рівня безпеки дітей від 01.03.2024 року, клопотання служби у справах дітей виконавчого комітету Славутської міської ради про негайне відібрання дітей особа р.н., особа р.н., особа р.н., особа , р.н. у матері особа року, розглянувши акт вилучення дітей з місця, де умови проживання загрожують їхньому здоров’ю та життю від 01.03.2024 року, відповідно до ч. 2 ст.170 Сімейного кодексу України, п.п. 4 п. «б» ч.1 ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», п.8 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24 вересня 2008 року № 866, виконавчий комітет Славутської міської ради ВИРІШИВ:

1.Відібрати неповнолітніх дітей особа р.н., особа р.н., особа р.н., особа р.н. з сім’ї матері особа , де умови проживання загрожують їхньому життю та здоров’ю.

2.Службі у справах дітей виконавчого комітету Славутської міської ради (Наталії ШАРГОРОДСЬКІЙ):

2.1.Направити неповнолітніх дітей до комунального підприємства «Славутська міська лікарня імені Ф.М. Михайлова» Славутської міської ради для проходження медичного обстеження.

2.2.Влаштувати особа р.н., особа р.н., особа р.н. в Плужненський ліцей Хмельницької обласної ради.

2.3.Звернутися до Славутського міськрайонного суду з позовом про позбавлення батьківських прав особа відносно неповнолітніх дітей особа р.н., особа р.н., особа р.н., особа р.н.

3.Контроль за виконанням цього рішення покладається на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, Ігоря ПІГОЛЯ.


 

Міський голова

Василь СИДОР