ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXVIII

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Дата прийняття:

15.02.2024

Статус:

Прийнятий вцілому

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    11
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 59
Про безоплатну передачу комунального майна з балансу виконавчого комітету Славутської міської ради на баланс Комунального підприємства «СЛАВУТА- СЕРВІС» Славутської міської ради

СЛАВУТСЬКА МІСЬКА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

15.02.2024 р. Славута №59

Про безоплатну передачу комунального майна
з балансу виконавчого комітету Славутської міської ради
на баланс Комунального підприємства «СЛАВУТА-
СЕРВІС» Славутської міської ради

З метою ефективного використання комунального майна Славутської міської територіальної громади, керуючись п.п.1 п.«а» ч.1 ст.29, ч.6 ст.59, ст.60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішеннями виконавчого комітету Славутської міської ради від 22.03.2019 №109 «Про доповнення переліку комунального майна, що може бути передано в оренду», від 19.09.2019 №350 «Про передачу з балансу на баланс комунального майна», рішенням Славутської міської ради від 07.12.2022 №31-22/2022 «Про передачу окремих повноважень виконавчому комітету Славутської міської ради щодо управління майном комунальної власності територіальної громади», виконавчий комітет Славутської міської ради ВИРІШИВ:

1.Передати безоплатно з балансу виконавчого комітету Славутської міської ради (код ЄДРПОУ 23563639) на баланс Комунального підприємства «СЛАВУТА-СЕРВІС» Славутської міської ради (код ЄДРПОУ 42875827) комунальне майно – частину приміщення №21 (згідно інвентарної справи) на вул. Миру, 102 в м.Славуті Хмельницької області площею 2 кв.м.

2. Передачу об’єкта комунальної власності, зазначеного у пункті 1 цього рішення здійснити згідно з актом приймання - передачі майна в порядку, визначеному законодавством.

3.Відділу бухгалтерського обліку виконавчого комітету Славутської міської ради (Оксана БУХТІЙЧУК) та Комунальному підприємству «СЛАВУТА-СЕРВІС» Славутської міської ради (Сергій СМЕРНІН) облікувати зазначене в пункті 1 цього рішення комунальне майно в порядку, визначеному законодавством, та вжити заходи щодо його збереження та утримання.

4. Викласти в новій редакції п.50 переліку комунального майна, що може бути передано в оренду, затвердженого рішенням виконавчого комітету Славутської міської ради від 17.03.2016 №83 із змінами:

№ з/п Адреса об´єкта Площа, кв.м. Балансоутримувач Цільове використання
50 Частина приміщення №21 (згідно інвентарної справи) на вул. Миру, 102 в м. Славуті 2 Комунальне підприємство «СЛАВУТА-СЕРВІС» Славутської міської ради Для розміщення платіжного терміналу або для встановлення кав´ярні самообслуговування з продажу нарячих напоїв, який не здійснює продаж товарів підакцизної групи

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмилу КАЛЮЖНЮК.


 

Міський голова

Василь СИДОР