ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXVIII

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Дата прийняття:

15.02.2024

Статус:

Прийнятий вцілому

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    11
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 55
Про затвердження заходів щодо наповнення доходної частини бюджету міської територіальної громади, економного та раціонального використання бюджетних коштів в процесі їх виконання на 2024 рік

CЛАВУТСЬКА МІСЬКА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

15.02.2024 р. Славута №55

Про затвердження заходів щодо наповнення
доходної частини бюджету міської
територіальної громади, економного
та раціонального використання бюджетних
коштів в процесі їх виконання на 2024 рік

З метою забезпечення виконання у 2024 році планових показників бюджету Славутської міської територіальної громади, економного і раціонального використання коштів бюджету Славутської міської територіальної громади, відповідно до ч. 2, 3 ст. 111 Бюджетного кодексу України, п.п. 2 п. «а» ст. 27, ст. 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Славутської міської ради ВИРІШИВ:

1. Затвердити план заходів щодо наповнення доходної частини бюджету Славутської міської територіальної громади на 2024 рік (додається).
2. Затвердити план заходів щодо забезпечення економного та раціонального використання коштів бюджету Славутської міської територіальної громади на 2024 рік (додається).
3. Зобов’язати управління та відділи виконавчого комітету міської ради та рекомендувати Головному управлінню Державної податкової служби у Хмельницькій області, Головному управлінню Держгеокадастру у Хмельницькій області забезпечити виконання заходів та щоквартально до 4 числа місяця, що настає за останнім місяцем звітного кварталу, інформувати фінансове управління виконавчого комітету міської ради щодо результатів проведеної роботи.
4. Головним розпорядникам бюджетних коштів забезпечити жорсткий фінансовий контроль за витрачанням бюджетних коштів, отриманих розпорядниками нижчого рівня та одержувачами бюджетних коштів, та постійний моніторинг ефективності їх використання.
5. Зобов'язати головних розпорядників бюджетних коштів щоквартально до 4 числа місяця, що настає за останнім місяцем звітного кварталу, інформувати фінансове управління виконавчого комітету міської ради про результати проведеної роботи.
6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія МИКУЛЬСЬКОГО.

               

Міський голова

Василь СИДОР

ДОДАТКИ

1 дод.2 до рішення ВКСМР від 15.02.2024р. №.55 Про затвердження заходів щодо наповнення доходної частини бюджетуxls.pdf Переглянути
2 дод 1 до рішення № 55 Про затвердження заходів щодо наповнення доходної частини бюджету.pdf Переглянути