ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXVIII

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Дата прийняття:

15.02.2024

Статус:

Прийнятий вцілому

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    11
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 88
Про утворення міждисциплінарної команди для організації соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах на території Славутської міської територіальної громади

СЛАВУТСЬКА МІСЬКА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

15.02.2024 р. Славута №88

Про утворення міждисциплінарної команди для організації соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах на території Славутської міської територіальної громади

З метою підвищення ефективності взаємодії органів державної влади, органів місцевого самоврядування, закладів освіти, охорони здоров’я, соціального захисту населення, інших закладів та установ під час забезпечення соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, відповідно до пунктів 2, 19, 20 Порядку забезпечення соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, у тому числі таких, які постраждали від жорстокого поводження, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01 червня 2020 року № 585, статті 4 Закону України «Про органи і служби у справах дітей та спеціальні установи для дітей», керуючись п.п.4 «б» ч.1 статті 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Славутської міської ради ВИРІШИВ:

1.Утворити міждисциплінарну команду для організації соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах на території Славутської міської територіальної громади (далі – міждисциплінарна команда).

2. Визначити повноваження служби у справах дітей виконавчого комітету Славутської міської ради щодо організації діяльності міждисциплінарної команди шляхом: формування її персонального складу на підставі пропозицій суб’єктів для забезпечення допомоги кожній конкретній дитині, яка перебуває у складних життєвих обставинах; проведення засідань міждисциплінарної команди.

3. Міждисциплінарній команді, утвореній згідно з п.1 цього рішення, в своїй діяльності керуватись постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2020 року No585 «Про забезпечення соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах» та нормами чинного законодавства.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігоря ПІГОЛЯ.
 

Міський голова

Василь СИДОР