ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXVIII

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Дата прийняття:

15.02.2024

Статус:

Прийнятий вцілому

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    11
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 56
Про облаштування стоянки по вулиці Козацька у місті Славута

СЛАВУТСЬКА МІСЬКА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

15.02.2024 р. Славута №56

Про облаштування стоянки по вулиці Козацька у місті Славута

З метою вирішення питання щодо паркування автотранспорту та розвантаження проїжджої частини поблизу відділу обслуговування громадян №10 Управління Пенсійного фонду України Хмельницької області (вул. Козацька, буд. 2, в м. Славута), у відповідності до постанови Кабінету Міністрів України «Про Правила дорожнього руху» від 10.10.2001 року №1306, Закону України «Про дорожній рух», керуючись статтею 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Славутської міської ради ВИРІШИВ:

1. Погодити облаштування стоянки навпроти відділу обслуговування громадян №10 Управління Пенсійного фонду України Хмельницької області (вул. Козацька, буд. 2, в м. Славута) згідно ескізу (додається).

2. Погодити встановлення інформаційно-вказівних знаків 5.42.1 «Місце для стоянки» та 5.43 «Зона стоянки» з табличками до дорожніх знаків 7.6.6 «Спосіб поставлення транспортного засобу на стоянку» по вулиці Козацька в місті Славута згідно ескізу (додається).

3. Погодити нанесення горизонтальної розмітки дорожнього покриття «Розмітка» 1.33 по вулиці Козацька в місті Славута згідно ескізу (додається).

4. Начальнику Комунального підприємства «СЛАВУТА-СЕРВІС» Славутської міської ради (Сергій СМЕРНІН):

4.1. Замовити розробку схеми організації дорожнього руху по вулиці Козацька в місті Славута згідно ескізу (додається).

4.2. Надати розроблену схему організації дорожнього руху на погодження до Департаменту патрульної поліції управління патрульної поліції в Хмельницькій області у встановленому законодавством порядку.

4.3. У разі погодження схеми організації дорожнього руху Департаментом патрульної поліції управління патрульної поліції в Хмельницькій області, провести роботи щодо організації дорожнього руху згідно затвердженої схеми.

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія МИКУЛЬСЬКОГО.

                         

Міський голова

Василь СИДОР

ДОДАТКИ

1 Додаток до рішення ВКСМР від № 56 Про облаштування стоянки по вулиці Козацька у місті Славута ..pdf Переглянути