ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXVIII

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Дата прийняття:

15.02.2024

Статус:

Прийнятий вцілому

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    11
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 79
Про встановлення піклування над особа р.н. та призначення піклувальника над дитиною і його майном

СЛАВУТСЬКА МІСЬКА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

15.02.2024 р. Славута №79

Про встановлення піклування над особа
р.н. та призначення піклувальника
над дитиною і його майном

Розглянувши звернення особа року народження, яка проживає в м. Славута, вулиця адреса про призначення її піклувальником над неповнолітнім племінником особа року народження, та його майном, який залишився без батьківського піклування, виконавчий комітет Славутської міської ради встановив наступне.

Мати дитини особа померла 29 січня 2024 року, що підтверджується свідоцтвом про смерть, виданим Славутським відділом державної реєстрації актів цивільного стану у Шепетівському районі Хмельницької області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) від 02 лютого 2024 року.

Батько дитини особа помер 29 вересня 2017 року, що підтверджується свідоцтвом про смерть, виданим Славутським міськрайонним відділом державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області від 29 вересня 2017 року.

Неповнолітній проживає з сім᾽єю тітки особа за адресою: м. Славута, вулиця адреса , яка займається утриманням і вихованням неповнолітнього і має намір бути його піклувальником.

Відповідно договору дарування частини квартири від 06.05.2008 року, неповнолітньому належить ¼ частка квартири № на вулиці адреса в м. Славута на праві спільної часткової власності.

Неповнолітній особа . має майно, опис якого знаходиться в справі.

Враховуючи інтереси неповнолітнього, подані матеріали, пропозиції комісії з питань захисту прав дитини, керуючись ст. ст. 243, 244, 246, 247 Сімейного кодексу України, ст.ст. 62, 63 Цивільного кодексу України, п.п. 4 п. «б» ч.1 ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», п. 41-44, 46-48, 55-59 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24 вересня 2008 р. № 866, беручи до уваги висновок Служби у справах дітей виконавчого комітету Славутської міської ради про доцільність встановлення піклування та відповідність його інтересам дитини від 09.02.2024 року, № 7, виконавчий комітет Славутської міської ради ВИРІШИВ:

1.Встановити піклування над неповнолітнім особа року народження та призначити піклувальником дитини і його майна особа.

2. Рекомендувати особа відкрити рахунок на ім’я неповнолітнього особа в банківській установі з метою щомісячного перерахування коштів на його особистий рахунок в сумі не менше 1000 гривень від отриманої суми на дитину.

3. Відділенню соціальної роботи комунальної установи «Славутський територіальний центр соціального обслуговування» здійснювати соціальний супровід особа .

4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігоря ПІГОЛЯ.


 

Міський голова

Василь СИДОР