ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXVII

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Дата прийняття:

07.02.2024

Статус:

Прийнятий вцілому

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    13
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 52
Про безоплатну передачу комунального Майна з балансу Славутського управління водопровідно - каналізаційного господарства на баланс Комунального підприємства «СЛАВУТА- СЕРВІС» Славутської міської ради

СЛАВУТСЬКА МІСЬКА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

07.02.2024р. Славута №52

Про безоплатну передачу комунального
Майна з балансу Славутського управління
водопровідно - каналізаційного господарства
на баланс Комунального підприємства
«СЛАВУТА- СЕРВІС» Славутської міської ради

Враховуючи інформацію, наявну у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно, рішення виконавчого комітету Славутської міської ради від 04.11.2020 №381 «Про передачу на баланс приміщень в будівлі спортивного комплексу на вул. Гната Кузовкова», 19 в м. Славуті», керуючись п.п.1 п. «а» ч.1 ст.29, ч.6 ст.59, ст.60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішенням Славутської міської ради від 07.12.2022 №31-22/2022 «Про передачу окремих повноважень виконавчому комітету Славутської міської ради щодо управління майном комунальної власності територіальної громади», виконавчий комітет Славутської міської ради ВИРІШИВ:

1.Передати безоплатно з балансу Славутського управління водопровідно-каналізаційного господарства (код ЄДРПОУ 02092710) на баланс Комунального підприємства «СЛАВУТА-СЕРВІС» Славутської міської ради (код ЄДРПОУ 42875827) комунальне майно – будівлю спортивного комплексу на вул. Покровська,19/2 в м. Славуті Хмельницької області загальною площею 1905,2 кв.м., а саме: приміщення басейнів та інші приміщення першого поверху загальною площею 957,6 кв.м, а також підвальні приміщення під ними загальною площею 947,6 кв.м.

2. Передачу об’єкта комунальної власності, зазначеного у пункті 1 цього рішення здійснити згідно з актом приймання - передачі майна в порядку, визначеному законодавством.

3.Славутському управлінню водопровідно-каналізаційного господарства (Євгеній ЛЕВУНЕЦЬ) та Комунальному підприємству «СЛАВУТА-СЕРВІС» Славутської міської ради (Сергій СМЕРНІН) облікувати зазначене в пункті 1 цього рішення комунальне майно в порядку, визначеному законодавством, та вжити заходи щодо його збереження та утримання.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмилу КАЛЮЖНЮК.

Міський голова

Василь СИДОР