ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXIII

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Дата прийняття:

18.01.2024

Статус:

Прийнятий вцілому

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    12
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 7
Про роботу із зверненнями громадян в управлінні освіти виконавчого комітету Славутської міської ради за 2023 рік

СЛАВУТСЬКА МІСЬКА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

18.01.2024р. Славута №7

Про роботу із зверненнями громадян
в управлінні освіти виконавчого комітету
Славутської міської ради за 2023 рік
 

З метою забезпечення реалізації та гарантування закріплених Конституцією України прав громадян на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування, на участь в управлінні державними справами, підвищення ефективності роботи зі зверненнями громадян в управлінні освіти виконавчого комітету Славутської міської ради за 2023 рік, заслухавши інформацію начальника управління освіти виконавчого комітету Славутської міської ради Ельміри ПЕРЕПЕЛИЦІ «Про роботу із зверненнями громадян в управлінні освіти виконавчого комітету Славутської міської ради за 2023 рік», керуючись Законом України «Про звернення громадян», Указом Президента України від 07 лютого 2008 року №109/2008 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування», підпунктом 1 пункту «б» частини 1 статті 38 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Славутської міської ради ВИРІШИВ:

1. Інформацію начальника управління освіти виконавчого комітету Славутської міської ради Ельміри ПЕРЕПЕЛИЦІ «Про роботу із зверненнями громадян в управлінні освіти виконавчого комітету Славутської міської ради за 2023 рік» взяти до відома.
2. Управлінню освіти виконавчого комітету Славутської міської ради:
2.1. Продовжити роботу по своєчасному та компетентному реагуванню на звернення громадян.
2.2. Вжити додаткових заходів щодо активнішого використання засобів масової інформації, офіційних інтернет - ресурсів для висвітлення актуальних питань у сфері освіти та норм, що регулюють відносини в галузі освіти.
2.3. Не допускати формального ставлення до вирішення обґрунтованих заяв та скарг громадян та неналежного виконання службових обов’язків щодо розгляду звернень громадян.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігоря ПІГОЛЯ.

 


Міський голова

Василь СИДОР