ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXIII

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Дата прийняття:

18.01.2024

Статус:

Прийнятий вцілому

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    13
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 14
Про надання допомоги на поховання

СЛАВУТСЬКА МІСЬКА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

18.01.2024р. Славута №14

Про надання допомоги
на поховання
 

З метою надання допомоги на поховання, відповідно до ст.13 Закону України «Про поховання та похоронну справу», п. 2 Порядку надання допомоги на поховання деяких категорій осіб виконавцю волевиявлення померлого або особі, яка зобов’язалася поховати померлого, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 31.01.2007р. № 99, п. 1 рішення виконавчого комітету Славутської міської ради № 335 «Про розмір допомоги на поховання деяким категоріям громадян м. Славута» від 13.09.2018р., керуючись п. 18 Цільової програми «Піклування» для мешканців Славутської міської територіальної громади на 2022-2024 роки, п.п.4, п «а», частини 1 ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Славутської міської ради ВИРІШИВ:

1.Надати матеріальну допомогу 1000 грн на поховання громадян, які на день смерті ніде не працювали, не отримували пенсії, допомоги по безробіттю та не займались підприємницькою діяльністю:

1.1. особа, яка проживає на вул., на поховання особа, яка проживала за адресою м. Славута, на вул..

1.2. особа, яка проживає на вул., на поховання особа, який проживав за адресою м. Славута, на вул. .

1.3 особа, яка проживає на вул. , на поховання особа, яка проживала за адресою м. Славута, на вул..

2. Фінансовому управлінню виконавчого комітету Славутської міської ради (Юлія ДОЛІШНА) перерахувати кошти в сумі 3000,00 грн. управлінню соціального захисту населення виконавчого комітету Славутської міської ради для виплати одноразової матеріальної допомоги заявникам та кошти в сумі 39 грн для оплати поштових послуг. 3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія МИКУЛЬСЬКОГО.


Міський голова

Василь СИДОР