ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXI

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Дата прийняття:

02.01.2024

Статус:

Прийнятий вцілому

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    12
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 2
Про затвердження змін до «Плану робіт з обстеження пошкоджених об’єктів внаслідок збройної агресії Російської Федерації, розташованих на території Славутської міської територіальної громади» затвердженого рішенням виконавчого комітету Славутської міської ради від 30.10.2023 р. № 317

СЛАВУТСЬКА МІСЬКА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

02.01.2024р. Славута №2

Про затвердження змін до «Плану робіт з обстеження
пошкоджених об’єктів внаслідок збройної агресії Російської
Федерації, розташованих на території Славутської міської
територіальної громади» затвердженого рішенням виконавчого
комітету Славутської міської ради від 30.10.2023 р. № 317

 

У зв’язку з надходженням нових повідомлень про пошкоджені об’єкти нерухомого майна на території Славутської міської територіальної громади внаслідок збройної агресії Російської Федерації та з метою забезпечення дотримання процедури фіксації цих пошкоджень, на виконання постанов Кабінету Міністрів України від 19.04.2022 № 473 «Про затвердження Порядку виконання невідкладних робіт щодо ліквідації наслідків збройної агресії Російської Федерації, пов’язаних із пошкодженням будівель та споруд», відповідно до рішення виконавчого комітету Славутської міської ради № 316 від 25.10.2023 «Про утворення комісії з обстеження пошкоджених об’єктів внаслідок збройної агресії Російської Федерації, розташованих на території Славутської міської територіальної громади», керуючись ст. 40, ч. 6 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про правовий режим воєнного стану», виконавчий комітет Славутської міської ради ВИРІШИВ:

1. Затвердити зміни до «Плану робіт з обстеження пошкоджених об’єктів внаслідок збройної агресії Російської Федерації, розташованих на території Славутської міської територіальної громади» затвердженого рішенням виконавчого комітету Славутської міської ради від 30.10.2023 року № 317, доповнивши його новим переліком пошкоджених об’єктів за порядковим номером від № 1170 до 1239 включно (додається).
2. Рішення набирає чинності з дня його оприлюднення на офіційному веб-сайті Славутської міської ради та її виконавчого комітету в підрозділі «Виконавчий комітет»/«Рішення виконавчого комітету»/Рішення виконавчого комітету ГОЛОС».
3 Дане рішення може бути оскаржено до Хмельницького окружного адміністративного суду в порядку адміністративного судочинства відповідно до Кодексу адміністративного судочинства України протягом 6-ти місячного строку з дня коли особа дізналась або повинна була дізнатись про порушення своїх прав, свобод чи інтересів.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія ОСТАПЧУКА.


Міський голова

Василь СИДОР

ДОДАТКИ

1 Додаток до Рішення ВКСМР від 02.01.2024р. № 2 Про затвердження змін до Плану робіт.pdf Переглянути