ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XIX

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Дата прийняття:

21.12.2023

Статус:

Прийнятий вцілому

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    11
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 383
Про подання клопотання щодо присвоєння почесного звання України «Мати-героїня» багатодітній матері ТИЩУК Ользі Вікторівні, яка народила та виховала п’ятеро дітей до 8-річного віку

СЛАВУТСЬКА МІСЬКА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

21.12.2023 р. Славута №383

Про подання клопотання щодо присвоєння
почесного звання України «Мати-героїня»
багатодітній матері ТИЩУК Ользі Вікторівні,
яка народила та виховала п’ятеро дітей до 8-річного віку
 

         Розглянувши заяву гр. ТИЩУК Ольги Вікторівни, 06.08.1980 р. н., яка проживає за адресою: м. Славута, Хмельницька область, вулиця Марії Лисенко, будинок 36, про подання її кандидатури до присвоєння почесного звання України «Мати-героїня», враховуючи її вагомий особистий внесок у виховання дітей в сім’ї, створення сприятливих умов для здобуття дітьми освіти, розвитку їх творчих здібностей, формування високих духовних і моральних якостей, відповідно до Закону України «Про державні нагороди України», Указів Президента України від 29.06.2001 року № 476/2001 «Про почесні звання України» зі змінами, «Про порядок представлення до нагородження та вручення державних нагород України» № 138/2003 від 19.02.2003 року, відповідно до протоколу № 1 від 11.12.2023 року засідання робочої групи з розгляду питань щодо присвоєння почесного звання України «Мати-героїня», керуючись ст.39 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Славутської міської ради ВИРІШИВ:

1. Подати клопотання до Шепетівської районної військової адміністрації щодо присвоєння почесного звання України «Мати-героїня» багатодітній матері ТИЩУК Ользі Вікторівні, яка проживає за адресою: м. Славута, Хмельницька область, вулиця Марії Лисенко, будинок 36.
2. Доручити Управлінню соціального захисту населення Виконавчого комітету Славутської міської ради (Світлана ЯБКОВСЬКА) підготувати і направити до Шепетівської районної військової адміністрації подання та нагородний лист про присвоєння почесного звання України «Мати-героїня» ТИЩУК Ользі Вікторівні.
3.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігоря ПІГОЛЯ.


Міський голова

Василь СИДОР