ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XV

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Дата прийняття:

29.11.2023

Статус:

Прийнятий вцілому

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    13
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 346
Про встановлення тарифу ТОВ «Компанія «Галеон» на теплову енергію, що виробляється на установках з використанням альтернативних джерел енергії

СЛАВУТСЬКА МІСЬКА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

29.11.2023р. Славута №346

Про встановлення тарифу ТОВ
«Компанія «Галеон» на теплову
енергію, що виробляється на
установках з використанням
альтернативних джерел енергії

 

Розглянувши заяву Товариства з обмеженою відповідальністю «Компанія «Галеон» від 15.11.2023 року про встановлення тарифів на теплову енергію, на виробництво теплової енергії, що виробляється на установках з використанням альтернативних джерел енергії, керуючись Порядком розгляду органами місцевого самоврядування розрахунків тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, а також розрахунків тарифів на комунальні послуги, поданих для їх встановлення, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства від 13.09.2018 року №239, статтею 20 Закону України «Про теплопостачання», Законом України «Про житлово-комунальні послуги», підпунктом 2 пункту «а» частини 1 статті 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Славутської міської ради ВИРІШИВ:

1. Встановити Товариству з обмеженою відповідальністю «Компанія «Галеон» тариф на теплову енергію, що виробляється на установках з використанням альтернативних джерел енергії для потреб Славутської гімназії №1 Славутської міської ради (м. Славута, вул. Покровська, 12) та Славутської гімназії №3 Славутської міської ради (м. Славута, вул. Марії Лисенко 2А) у розмірі:
3 679,10 грн/ Гкал (з ПДВ) (Три тисячі шістсот сімдесят дев’ять гривень 10 копійок за одну Гкал з ПДВ).
2. Дане рішення набирає чинності з дня наступного за днем його офіційного оприлюднення на офіційному веб-сайті Славутської міської ради та її виконавчого комітету, а тариф, встановлений пунктом 1 цього рішення, вводиться в дію з 01 грудня 2023 року.

3. Управлінню інформаційного забезпечення та внутрішньої політики виконавчого комітету Славутської міської ради (Людмила ЧУМАК) оприлюднити дане рішення у ЗМІ та на офіційному веб-сайті Славутської міської ради та її виконавчого комітету.

4. Товариству з обмеженою відповідальністю «Компанія «Галеон» (Олександр ШВЕД) у строк, що не перевищує 15 днів з дати введення у дію тарифів, повідомити про це споживачам з посиланням на дане рішення.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія МИКУЛЬСЬКОГО.
 

                                                                                                             

Міський голова  Василь СИДОР