ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XIV

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Дата прийняття:

16.11.2023

Статус:

Прийнятий вцілому

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    15
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    4

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 344
Про надання (особа) дозволу на укладання договору про припинення права на аліменти для малолітньої дочки, у зв`язку з передачею права власності на нерухоме майно на її ім`я

СЛАВУТСЬКА МІСЬКА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

16.11.2023р. Славута №344

Про надання (особа)
дозволу на укладання договору про припинення
права на аліменти для малолітньої дочки,
у зв`язку з передачею права власності на
нерухоме майно на її ім`я
 

Розглянувши заяву (особа) від (дата) та (особа) від (дата) про надання дозволу на укладання договору про припинення права на аліменти для малолітньої дочки (особа), у зв`язку з передачею права власності на ½ частку двокімнатної квартири (адреса) на її ім`я, виконавчий комітет Славутської міської ради встановив, що ½ частка квартири (адреса) загальною площею 48,3 кв.м., в тому числі житловою площею 25,1 кв.м. належить (особа) на праві спільної часткової власності.

Враховуючи, що зазначений правочин спрямований на дотримання прав та законних інтересів дитини, відповідно до ст. 189, 190 Сімейного кодексу України, ст.29 Цивільного кодексу України, ст. 12 Закону України «Про основи соціального захисту бездомних осіб і безпритульних дітей», статті 17, 18 Закону України «Про охорону дитинства», п.п.4 «б» ч.1 статті 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», п. 67 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24 вересня 2008 року № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини» та враховуючи пропозиції комісії з питань захисту прав дитини, виконавчий комітет Славутської міської ради ВИРІШИВ:

1.Надати (особа) та (особа) дозвіл на укладання договору про припинення права на аліменти для малолітньої дочки (особа), у зв`язку з передачею права власності на ½ частку квартири (адреса) на її ім’я.

2.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігоря ПІГОЛЯ.

 

Міський голова

Василь СИДОР