ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XIV

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Дата прийняття:

16.11.2023

Статус:

Прийнятий вцілому

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    15
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    4

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 339
Про надання неповнолітній особа дозволу на укладання правочину щодо нерухомого майна, яка діє за згодою батьків

СЛАВУТСЬКА МІСЬКА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

16.11.2023 р. Славута №339

Про надання неповнолітній особа
дозволу на укладання правочину щодо
нерухомого майна, яка діє за згодою батьків
 

Розглянувши заяву особа, особа про надання згоди на вчинення неповнолітньою дочкою правочину щодо нерухомого майна та заяву неповнолітньої дочки особа, 21.12.2007 р.н. про надання дозволу на укладання договору прийняття в дар ½ частки будинку № на вулиці, с. Варварівка, Шепетівського району, виконавчий комітет Славутської міської ради встановив, що особа, особа належить по ¼ частці вищезазначеного будинку, які згідно поданих заяв мають намір подарувати неповнолітній.

Такий правочин не порушить права та законні інтереси дитини.

Відповідно статті 177 Сімейного кодексу України, статті 17, 18 Закону України «Про охорону дитинства», статті 12 Закону України «Про основи соціального захисту бездомних осіб і безпритульних дітей», п.п.4 «б» ч.1 статті 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пункту 3, 67 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів від 24 вересня 2008 року № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини» та враховуючи пропозиції комісії з питань захисту прав дитини виконавчий комітет Славутської міської ради ВИРІШИВ:

1. Надати неповнолітній особа, 21.12.2007 р.н. дозвіл на укладання договору прийняття в дар ½ частки будинку № на вулиці, с. Варварівка, Славутського району, яка діє за згодою батьків. 
 2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігоря ПІГОЛЯ.
 

Міський голова

Василь СИДОР