ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XIV

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Дата прийняття:

16.11.2023

Статус:

Прийнятий вцілому

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    15
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    4

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 325
Про затвердження тарифів на ритуальні послуги, що надаються виконавцем КП «СЛАВУТА-СЕРВІС» Славутської міської ради

СЛАВУТСЬКА МІСЬКА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

16.11.2023 р. Славута №325

Про затвердження тарифів
на ритуальні послуги, що надаються
виконавцем КП «СЛАВУТА-СЕРВІС»
Славутської міської ради
 

З метою встановлення економічно обґрунтованої вартості ритуальних послуг, враховуючи звернення Комунального підприємства «СЛАВУТА-СЕРВІС» Славутської міської ради №801 від 03.11.2023 року та надані розрахунки, відповідно до Закону України «Про поховання та похоронну справу», Необхідного мінімального переліку окремих видів ритуальних послуг, затвердженого наказом Державного комітету України з питань житлово-комунального господарства від 19.11.2003 року №193, Єдиної методики визначення вартості надання громадянам необхідного мінімального переліку окремих видів ритуальних послуг, реалізації предметів ритуальної належності, затвердженої наказом Державного комітету України з питань житлово-комунального господарства від 19.11.2003 року №194 (зі змінами та доповненнями), наказу Міністерства з питань житлово-комунального господарства України №52 від 03.03.2009 року «Про затвердження норм часу на надання ритуальних послуг та виготовлення предметів ритуальної належності», керуючись підпунктом 2 пункту «а» частини 1 статті 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Славутської міської ради вирішив ВИРІШИВ:

1. Затвердити Комунальному підприємству «СЛАВУТА-СЕРВІС» Славутської міської ради тарифи на ритуальні послуги, які передбачені необхідним мінімальним переліком окремих видів ритуальних послуг, згідно з додатком.
2. Ціни (тарифи) на ритуальні послуги і предмети ритуальної належності, що не входять до необхідного мінімального переліку окремих видів ритуальних послуг, встановлюються відповідно до вимог чинного законодавства.
3. Дане рішення набирає чинності з дня офіційного оприлюднення на офіційному вебсайті Славутської міської ради та її виконавчого комітету.
4. Відділу програмного забезпечення виконавчого комітету Славутської міської ради (Дмитро КОВАЛЬЧУК) оприлюднити дане рішення на офіційному вебсайті Славутської міської ради та її виконавчого комітету.
4. Рішення виконавчого комітету Славутської міської ради №112 від 20.05.2021 року «Про затвердження тарифів на ритуальні послуги, що надаються виконавцем КП «СЛАВУТА-СЕРВІС» Славутської міської ради визнати таким, що втратило чинність.
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія МИКУЛЬСЬКОГО.

                             
             

Міський голова

Василь СИДОР

ДОДАТКИ

1 Додаток до рішення ВКСМР від 16.11.2023р. № 325 Про_затвердження тарифів на ритуальні послуги...pdf Переглянути