ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XII

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Дата прийняття:

02.11.2023

Статус:

Прийнятий вцілому

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    10
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 318
Про виділення коштів із резервного фонду бюджету Славутської міської територіальної громади

СЛАВУТСЬКА МІСЬКА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

02.11.2023р. Славута №318

Про виділення коштів із резервного
фонду бюджету Славутської
міської територіальної громади
 

Відповідно до ст. 24 Бюджетного кодексу України, ст. 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постанови Кабінету Міністрів України від 29.03.2002 №415 «Про затвердження Порядку використання коштів резервного фонду бюджету» зі змінами та доповненнями, на виконання протоколу міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій виконавчого комітету Славутської міської ради» від 02.11.2023 №6, виконавчий комітет Славутської міської ради ВИРІШИВ:

1.Виділити з резервного фонду бюджету Славутської міської територіальної громади на безповоротній основі головному розпоряднику коштів виконавчому комітету Славутської міської ради по КПКВК МБ 0218775 «Інші заходи за рахунок коштів резервного фонду місцевого бюджету» кошти в сумі 200 000,00 грн (Двісті тисяч гривень 00 копійок) на придбання скла з метою ліквідації надзвичайної ситуації воєнного характеру державного рівня, що відбулася на території Славутської міської територіальної громади внаслідок збройної агресії Російської Федерації 25 жовтня 2023 року.
2.Фінансовому управлінню Славутської міської ради (Юлія ДОЛІШНА) внести зміни до розпису бюджету міської територіальної громади згідно з цим рішенням та профінансувати зазначені вище видатки.
3.Головному розпоряднику бюджетних коштів щомісячно, в останній робочий день, подавати фінансовому управлінню Славутської міської ради звіт про використання коштів резервного фонду.
4.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія ОСТАПЧУКА.


 

Міський голова

Василь СИДОР