ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XIII

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Дата прийняття:

09.11.2023

Статус:

Прийнятий вцілому

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    14
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 323
Про розгляд подання Громадської організації «Рідна Славутчина» щодо присвоєння звання «Почесний громадянин м. Славути»

СЛАВУТСЬКА МІСЬКА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

09.11.2023р. Славута №323

Про розгляд подання Громадської організації
«Рідна Славутчина» щодо присвоєння звання
«Почесний громадянин м. Славути»
 

Розглянувши подання голови Громадської організації «Рідна Славутчина», зареєстроване за вхідним реєстраційним №1140/04-30 від 11. 10.2023 року, про присвоєння звання «Почесний громадянин м. Славути», посмертно, учасникам бойових дій, які загинули під час захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України в період військової агресії російської федерації, керуючись Положенням про присвоєння звання «Почесний громадянин м. Славути», в новій редакції, затвердженого рішенням сесії Славутської міської ради від 27.02.2015 року №2-50/2015, статтею 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Славутської міської ради ВИРІШИВ:

1.Підтримати подання Громадської організації «Рідна Славутчина» про присвоєння звання «Почесний громадянин м. Славути», посмертно ГРЕВЦОВУ Олександру Вікторовичу, ОКСЮТІ Леоніду Петровичу, ДАНИЛЬЧУКУ Руслану Володимировичу, КРУЦЮ Денису Сергійовичу, ПОЛІЩУКУ Сергію Леонідовичу, СЕМЕНЮКУ Сергію Андрійовичу, МЕЛЬНИКУ Андрію Леонідовичу та подати для розгляду міській раді на 31 сесії Славутської міської ради восьмого скликання.
2.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігоря ПІГОЛЯ та керуючого справами Вікторію КРУТУ.


 

Міський голова

Василь СИДОР