ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

X

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Дата прийняття:

25.10.2023

Статус:

Прийнятий вцілому

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    13
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 316
Про утворення комісії з обстеження пошкоджених об’єктів внаслідок збройної агресії Російської Федерації, розташованих на території Славутської міської територіальної громади

СЛАВУТСЬКА МІСЬКА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

25.10.2023р. Славута №316


Про утворення комісії з обстеження пошкоджених об’єктів
внаслідок збройної агресії Російської Федерації,
розташованих на території Славутської міської територіальної громади

 

З метою забезпечення проведення комісійного обстеження пошкоджених об’єктів внаслідок військових дій, спричинених збройною агресією Російської Федерації та розроблення заходів щодо відновлення даних об’єктів, відповідно до ст. 40, ч. 6 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про правовий режим воєнного стану», керуючись пунктом 8-1 Порядку виконання невідкладних робіт щодо ліквідації наслідків збройної агресії Російської Федерації, пов’язаних із пошкодженням будівель та споруд, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 19.04.2022 № 473 (далі – Порядок № 473), абз. 13 п. 7 Порядку надання компенсації для відновлення окремих категорій об’єктів нерухомого майна, пошкоджених внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації, з використанням електронної публічної послуги «єВідновлення» затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.04.2023 № 381 (далі – порядок № 381), постанови Кабінету Міністрів України від 12.04.2017 № 257 «Про затвердження Порядку проведення обстеження прийнятих в експлуатацію об’єктів будівництва», виконавчий комітет Славутської міської ради ВИРІШИВ:

1. Утворити комісію з обстеження пошкоджених об’єктів внаслідок збройної агресії Російської Федерації, розташованих на території Славутської міської територіальної громади (далі – комісія).
2. Затвердити склад комісії згідно з додатком.
3. Голові комісії залучати за необхідності:
3.1. до проведення комісією попередніх візуальних оглядів пошкоджених об’єктів та розроблення плану робіт: фахівців з обстеження, визначених у пунктах 2, 21 і 22 Порядку проведення обстеження прийнятих в експлуатацію об’єктів будівництва, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 12.04.2017 № 257 (за згодою); фахівців підрозділів Збройних Сил України та СБУ (за згодою); представників громадськості.
3.2. до проведення комісійного обстеження уповноважених представників власника або управителя (балансоутримувача) об’єкта.
4. Комісії проводити роботу у відповідності до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 19.04.2022 № 473 «Про затвердження Порядку виконання невідкладних робіт щодо ліквідації наслідків збройної агресії Російської Федерації, пов’язаних із пошкодженням будівель та споруд».
5. Покласти на Комісію функції комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 21.04.2023 № 381.
6. Заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради (Сергій ОСТАПЧУК) забезпечити здійснення процедури обрання представників громадськості для їх подальшого включення на підставі розпорядження міського голови до складу комісії для виконання функцій передбачених п. 5 цього рішення, у кількості не менше 1/3 складу комісії.
7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія МИКУЛЬСЬКОГО.


 

Міський голова Василь СИДОР

ДОДАТКИ