ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

IX

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Дата прийняття:

19.10.2023

Статус:

Прийнятий вцілому

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    15
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    4

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 314
Про надання особа дозволу на укладання правочинів щодо об`єктів нерухомого майна від імені малолітньої підопічної

СЛАВУТСЬКА МІСЬКА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

19.10.2023р. Славута №314

Про надання особа дозволу
на укладання правочинів щодо об`єктів
нерухомого майна від імені малолітньої підопічної
 

Розглянувши заяву особа про надання дозволу на укладання договору відчуження 1/3 частки квартири № на вулиці , будинок в м. Славута від імені малолітньої підопічної особа, 30.11.2009 р. н., виконавчий комітет Славутської міської ради встановив, що 1/3 частка квартири № на вулиці , будинок в м. Славута загальною площею 48,7 кв.м., житловою площею 26,6 кв.м. належить малолітній особа на праві спільної часткової власності.

Причиною продажу квартири є не проживання в ній та придбання на ім᾽я малолітньої ½ частки квартири № на вулиці в м. Славута загальною площею 66,0 кв.м., житловою площею 41,7 кв.м.

Такий правочин не порушить права та законні інтереси дитини.

Відповідно статті 177 Сімейного кодексу України, статті 17, 18 Закону України «Про охорону дитинства», статті 12 Закону України «Про основи соціального захисту бездомних осіб і безпритульних дітей», п.п.4 «б» ч.1 статті 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пункту 67 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів від 24 вересня 2008 року № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини» та враховуючи пропозиції комісії з питань захисту прав дитини, виконавчий комітет Славутської міської ради ВИРІШИВ:

1.Надати особа дозвіл на укладання договору відчуження 1/3 частки квартири № на вулиці, будинок в м. Славута від імені малолітньої підопічної особа, 30.11.2009 р. н., при умові одночасного придбання на ім᾽я дитини ½ частки квартири № на вулиці , в м. Славута.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігоря ПІГОЛЯ.
 

Міський голова

Василь СИДОР