ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

IX

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Дата прийняття:

19.10.2023

Статус:

Прийнятий вцілому

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    15
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    4

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 310
Про надання особа., особа особа дозволу на укладання договору про поділ будинку в натурі, право користування яким має малолітня дитина

СЛАВУТСЬКА МІСЬКА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

19.10.2023р. Славута №310

Про надання особа., особа
особа дозволу на укладання договору
про поділ будинку в натурі, право користування
яким має малолітня дитина
 

Розглянувши заяву особа, особа, особа про надання дозволу на укладання договору про поділ будинку № на в м. Славута в натурі, право користування яким має малолітня дитина особа, 15.01.2014 р.н., виконавчий комітет Славутської міської ради встановив, що особа належить 39/100 частин, особа та особа належить 61/100 частин будинку № на вулиці в м. Славута на праві спільної часткової власності, а малолітня особа зареєстрована в вищезазначеному будинку (довідка відділу з питань реєстрації місця проживання виконавчого комітету Славутської міської ради від 21.09.2023 р. № 4642/ 2613).

Такий правочин не порушить права та законні інтереси дитини.

Відповідно до ст. 177 Сімейного кодексу України, ст.29 Цивільного кодексу України, ст. 12 Закону України «Про основи соціального захисту бездомних осіб і безпритульних дітей», статті 17, 18 Закону України «Про охорону дитинства», п.п.4 «б» ч.1 статті 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», п. 67 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24 вересня 2008 року № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини» та враховуючи пропозиції комісії з питань захисту прав дитини, виконавчий комітет Славутської міської ради ВИРІШИВ:

1.Надати особа, особа, особа дозвіл на укладання договору про поділ будинку № на вулиці м в м. Славута в натурі, право користування яким має малолітня дитина особа, 15.01.2014 р.н.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігоря ПІГОЛЯ.
 

Міський голова

Василь СИДОР