ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

IX

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Дата прийняття:

19.10.2023

Статус:

Прийнятий вцілому

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    15
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    4

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 294
Про створення комісії з огляду підвального приміщення КЗ «Славутський міський палац культури» по вул. Ярослава Мудрого,64, щодо можливості його використання для укриття населення як найпростішого укриття

СЛАВУТСЬКА МІСЬКА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

19.10.2023р. Славута №294
Про створення комісії з огляду підвального приміщення
КЗ «Славутський міський палац культури» по вул.
ЯрославаМудрого,64, щодо можливості його використання
для укриття населення як найпростішого укриття
 

З метою встановлення можливості використання як найпростішого укриття підвального приміщення по вул. Ярослава Мудрого,64, відповідно до ст. 32 Кодексу цивільного захисту України, п.7 Порядку створення, утримання фонду захисних споруд цивільного захисту, виключення таких споруд із фонду та ведення його обліку, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10 березня 2017 року № 138 «Деякі питання використання захисних споруд цивільного захисту», п.9 Вимог щодо забезпечення нумерації та здійснення обліку фонду захисних споруд цивільного захисту затвердженого Наказом Міністерства внутрішніх справ України від 09 липня 2018 року №579 «Про затвердження вимог з питань використання та обліку фонду захисних споруд цивільного захисту», керуючись підпунктом 10 пункту 1 частини 1 статті 36-1 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Славутської міської ради ВИРІШИВ:

1.Створити та затвердити склад комісії з огляду підвального приміщення КЗ «Славутський міський палац культури» по вул. Ярослава Мудрого,64, щодо можливості його використання для укриття населення як найпростішого укриття, згідно з додатком.
2.Комісії провести огляд підвального приміщення КЗ «Славутський міський палац культури» по вул. Ярослава Мудрого,64, щодо можливості його використання для укриття населення як найпростішого укриття зі складанням Акта огляду об’єкта за формою відповідно додатку №6 до Вимог щодо забезпечення нумерації та здійснення обліку фонду захисних споруд цивільного захисту, затвердженого Наказом Міністерства внутрішніх справ України від 09 липня 2018 року №579 «Про затвердження вимог з питань використання та обліку фонду захисних споруд цивільного захисту».
3.Відділу з питань надзвичайних ситуацій виконавчого комітету Славутської міської ради (Валентин ЛЕВОСЮК) поставити на облік вище зазначене приміщення, як найпростіше укриття, при позитивному висновку комісії.
4.Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігоря ПІГОЛЯ.

Міський голова

Василь СИДОР

ДОДАТКИ

1 Додаток до рішення ВКСМР від 19.10.2023р. №294 Про створення комісії з огляду підвального приміщення КЗ Славутський міський палац культури. .pdf Переглянути