ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

IX

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Дата прийняття:

19.10.2023

Статус:

Прийнятий вцілому

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    15
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    4

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 280
Про встановлення тарифів на теплову енергію (її виробництво, транспортування, та постачання) та послуги з постачання теплової енергії

СЛАВУТСЬКА МІСЬКА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

19.10.2023р. Славута №280

Про встановлення тарифів
на теплову енергію (її виробництво,
транспортування, та постачання) та
послуги з постачання теплової енергії

 

Розглянувши заяву Комунального підприємства «Славутське житлово-комунальне об’єднання» від 25.09.2023 року №738 щодо встановлення тарифів на теплову енергію (її виробництва, транспортування та постачання) та послуг з постачання теплової енергії, відповідно до наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства від 13.09.2018 року №239 «Про затвердження Порядку розгляду органами місцевого самоврядування розрахунків тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, а також розрахунків тарифів на комунальні послуги, поданих для їх встановлення», керуючись Законами України «Про житлово-комунальні послуги», «Про теплопостачання», «Про особливості регулювання відносин на ринку природного газу та у сфері теплопостачання під час дії воєнного стану та подальшого відновлення їх функціонування», постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 року №869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги», підпунктом 2 пункту «а» статті 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Славутської міської ради ВИРІШИВ:

1.Встановити по Комунальному підприємству «Славутське житлово-комунальне об’єднання»:

1.1. Тариф на теплову енергію (її виробництво, транспортування, та постачання) та затвердити структуру тарифу (додається) для наступних категорій споживачів у розмірі:

Категорія споживачів Тариф на теплову енергію (її виробництво, транспортування, та постачання), грн./Гкал
без ПДВ з ПДВ
Населення 2 519,18 3023,02
Бюджетні установи 3 670,05 4 404,06
Інші споживачі 3670,05 4404,06

1.2. Тариф на послугу з постачання теплової енергії та затвердити структуру тарифу (додається) для наступних категорій споживачів у розмірі:

Категорія споживачів Тариф на послугу з постачання теплової енергії, грн./Гкал
без ПДВ з ПДВ
Населення 2 519,18 3023,02

2. Комунальному підприємству «Славутське житлово-комунальне об’єднання» протягом дії воєнного стану в Україні та шести місяців після місяця, в якому воєнний стан буде припинено або скасовано, для категорій споживачів «населення» застосовувати тарифи, які були встановлені станом на 24 лютого 2022 року, а саме:

- Тариф на теплову енергію (її виробництво, транспортування, та постачання) для наступних категорій споживачів у розмірі:

«населення» - 2 215,33 грн./Гкал з ПДВ;

- Тариф на послугу з постачання теплової енергії для категорії споживачів «населення» у розмірі 2 215,33 грн./Гкал з ПДВ.

3. Дане рішення набирає чинності з дня наступного за днем офіційного оприлюднення на офіційному веб-сайті Славутської міської ради та її виконавчого комітету, а тарифи на теплову енергію (її виробництво, транспортування, та постачання) та послугу з постачання теплової енергії вводяться в дію з 01 листопада 2023 року.

4. Управлінню інформаційного забезпечення та внутрішньої політики виконавчого комітету Славутської міської ради (Людмила ЧУМАК) оприлюднити дане рішення у ЗМІ та на офіційному веб-сайті Славутської міської ради та її виконавчого комітету.

5. Комунальному підприємству «Славутське житлово-комунальне об’єднання» (Василь ЯЦЮК) у строк, що не перевищує 15 днів з дати введення у дію тарифів, повідомити про це споживачам з посиланням на дане рішення.

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія МИКУЛЬСЬКОГО.

Міський голова
 
Василь СИДОР

ДОДАТКИ

1 Додаток до рішення ВКСМР від 19.01.2023р. № 280 Про встановлення тарифів на теплову енергію (її вимиробництво, транспортування.pdf Переглянути