ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

IX

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Дата прийняття:

19.10.2023

Статус:

Прийнятий вцілому

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    15
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    4

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 290
Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Славутської міської ради № 411 від 17.12.2020 р. «Про уповноваження посадових осіб Виконавчого комітету Славутської міської ради діяти від імені та в інтересах Виконавчого комітету Славутської міської ради в порядку самопредставництва»

СЛАВУТСЬКА МІСЬКА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

19.10.2023р. Славута №290

Про внесення змін до рішення виконавчого комітету
Славутської міської ради № 411 від 17.12.2020 р.
«Про уповноваження посадових осіб Виконавчого комітету
Славутської міської ради діяти від імені та в інтересах
Виконавчого комітету Славутської міської ради в порядку самопредставництва»

 

У зв’язку із кадровими змінами у Виконавчому комітеті Славутської міської ради з метою забезпечення належного представництва та реалізації права Славутської міської ради на самопредставництво в судах України, відповідно до ст. 42, 46, 49, 50, 55, 56 Господарського процесуального кодексу України, ст. 43, 48, 52, 53, 57, 58 Цивільного процесуального кодексу України, ст. 44, 47, 49, 51, 54, 55 Кодексу адміністративного судочинства України, Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розширення можливостей самопредставництва в суді органів державної влади, органів влади Автономної Республіки Крим, органів місцевого самоврядування, інших юридичних осіб незалежно від порядку створення», ст. 7, 9 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань», керуючись ст. 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Славутської міської ради ВИРІШИВ:

1.Внести зміни до рішення виконавчого комітету Славутської міської ради № 411 від 17.12.2020 року «Про уповноваження посадових осіб Виконавчого комітету Славутської міської ради діяти від імені та в інтересах Виконавчого комітету Славутської міської ради в порядку самопредставництва»:
1.1. Виключивши з додатку до даного рішення «Перелік посадових осіб Виконавчого комітету Славутської міської ради, уповноважених діяти від імені та в інтересах Виконавчого комітету Славутської міської ради в порядку самопредставництва без додаткового уповноваження (довіреності) в судах України, інших органах, установах, організаціях та підприємствах, пов’язаних із досудовим і судовим розглядом справ та примусовим виконанням рішень:
–Особа– начальник відділу з питань реєстрації місця проживання Виконавчого комітету Славутської міської ради (13.01.1984 р. н., РНОКПН 3069300725).
1.2. Включивши до додатку даного рішення «Перелік посадових осіб Виконавчого комітету Славутської міської ради, уповноважених діяти від імені та в інтересах Виконавчого комітету Славутської міської ради в порядку самопредставництва без додаткового уповноваження (довіреності) в судах України, інших органах, установах, організаціях та підприємствах, пов’язаних із досудовим і судовим розглядом справ та примусовим виконанням рішень»:
–Особа– начальника відділу з питань реєстрації місця проживання Виконавчого комітету Славутської міської ради (15.01.1988 р.н., РНОКПН 3215608295).
– Особа– заступника начальника юридичного відділу Виконавчого комітету Славутської міської ради (19.11.1995 р.н., РНОКПН 3502111338).
1.3. Замінити в додатку до даного рішення «Перелік посадових осіб Виконавчого комітету Славутської міської ради, уповноважених діяти від імені та в інтересах Виконавчого комітету Славутської міської ради в порядку самопредставництва без додаткового уповноваження (довіреності) в судах України, інших органах, установах, організаціях та підприємствах, пов’язаних із досудовим і судовим розглядом справ та примусовим виконанням рішень», прізвище «Особа» на прізвище «Особа».
2.Начальнику юридичного відділу Виконавчого комітету Славутської міської ради (Тетяна СУКОВА) вчинити усі необхідні дії, визначені Законом України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань», для внесення змін до відомостей про Виконавчий комітет Славутської міської ради, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, відповідно до п. 1 даного рішення.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмилу КАЛЮЖНЮК.
 

Міський голова

Василь СИДОР