ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

VIII

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Дата прийняття:

28.09.2023

Статус:

Прийнятий вцілому

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    13
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 272
Про порядок оплати за виконані роботи

СЛАВУТСЬКА МІСЬКА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

28.09.2023р. Славута № 272

Про порядок оплати за виконані роботи
 

З метою врегулювання питання щодо покриття додаткових витрат, пов’язаних зі зміною вартості трудових та матеріально технічних ресурсів на стадії виконання договірних зобов’язань та в зв’язку із зростанням ринкових цін на матеріально-технічні ресурси, керуючись статтею 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пунктами 5.33, 6.3, 6.4 Настанови з визначення вартості будівництва, затвердженої наказом Міністерства розвитку громад та територій України від 01.11.2021 № 281 «Про затвердження кошторисних норм України у будівництві», листа Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України від 21.06.2023 №9225/28/10-23, виконавчий комітет Славутської міської ради ВИРІШИВ:

1. Відділу бухгалтерського обліку здійснювати оплату виконаних робіт за договірними зобов’язаннями при динамічній договірній ціні, згідно наданих актів приймання виконаних робіт за поточними цінами, на момент проведення взаєморозрахунків за рахунок:
-коштів на покриття додаткових витрат, пов’язаних з інфляційними процесами, призначені на відшкодування збільшення вартості трудових та матеріально-технічних ресурсів, спричинених інфляцією, яка може відбутися протягом будівництва;
-складу вартості матеріально-технічних ресурсів;
-економії коштів за відповідною графою зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єкта будівництва (ЗКР), затвердженого у складі проектної документації,- «Будівельні роботи».
2. Зобов’язати Підрядника підтверджувати придбання усіх матеріальних цінностей завіреними копіями накладних та копіями товаротранспортних накладних на їх перевезення, а вартість матеріалів та виробів власного виробництва підтверджувати копіями калькуляцій, завіреними Підрядником належним чином.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія МИКУЛЬСЬКОГО.

Міський голова                                                                           Василь СИДОР