ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

VII

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Дата прийняття:

21.09.2023

Статус:

Прийнятий вцілому

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    10
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 270
Про надання неповнолітній дозволу на набуття права власності нерухомого майна, яка діє за згодою батьків

СЛАВУТСЬКА МІСЬКА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

21.09.2023 р. Славута №270

Про надання неповнолітній
дозволу на набуття права власності
нерухомого майна, яка діє за згодою батьків

Розглянувши заяву особа, особа про надання згоди на набуття неповнолітньою дочкою особа, р.н. права власності на нерухоме майно та заяву неповнолітньої щодо надання дозволу на набуття права власності на квартиру № на вулиці в м. Славута, виконавчий комітет Славутської міської ради встановив, що згідно поданих заяв батьки дитини мають намір оформити на неповнолітню дочку право власності на квартиру № на вулиці в м. Славута, яка є щойно побудована в новобудові.

Це не порушить права та законні інтереси дитини.

Відповідно до п.п.4 «б» ч.1 статті 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 17, 18 Закону України «Про охорону дитинства», статті 12 Закону України «Про основи соціального захисту бездомних громадян і безпритульних дітей», статті 177 Сімейного кодексу України, пункту 3, 67 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів від 24 вересня 2008 року № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини» та враховуючи пропозиції комісії з питань захисту прав дитини, виконавчий комітет Славутської міської ради ВИРІШИВ:

       1.Надати неповнолітній особа, р.н. дозвіл на набуття права власності на квартиру № на вулиці , в м. Славута, яка діє за згодою батьків.

       2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігоря ПІГОЛЯ.
 

Перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради                                   Сергій МИКУЛЬСЬКИЙ