ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

VII

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Дата прийняття:

21.09.2023

Статус:

Прийнятий вцілому

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    11
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 243
Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Славутської міської ради від 15.12.2022 р. №349 «Про організацію харчування в закладах освіти Славутської міської територіальної громади у 2023 році»

СЛАВУТСЬКА МІСЬКА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

21.09.2023 р. Славута №243


Про внесення змін до рішення виконавчого комітету
Славутської міської ради від 15.12.2022 р. №349
«Про організацію харчування в закладах освіти
Славутської міської територіальної громади у 2023 році»
 

Керуючись пп. 6 п. «а» ст. 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», частини 3 статті 56 Закону України «Про освіту», виконавчий комітет Славутської міської ради ВИРІШИВ:

1. Підпункт 6 пункту 3 рішення виконавчого комітету Славутської міської ради від 15.12.2022 р. №349 «Про організацію харчування дітей в закладах освіти Славутської міської територіальної громади у 2023 році» викласти в новій редакції:
- дітей учасників АТО/ООС, Захисників і Захисниць України на підставі документів виданих відповідними уповноваженими органами (посвідчення «учасник бойових дій», посвідчення «особа з інвалідністю внаслідок війни», посвідчення «член сім’ї загиблого Захисника чи Захисниці України», довідки, форма якої передбачена Порядком надання та позбавлення статусу учасника бойових дій осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України і брали безпосередню участь в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення чи у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх здійснення, у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією Російської Федерації проти України» (зі змінами), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20.08.2014 № 413) .
2. Доповнити пункт 3 рішення виконавчого комітету Славутської міської ради від 15.12.2022 р. №349 «Про організацію харчування дітей в закладах освіти Славутської міської територіальної громади у 2023 році» підпунктами наступного змісту:
- дітей померлих учасників бойових дій, смерть яких не пов’язана з участю в бойових діях, на підставі документів виданих відповідними уповноваженими органами;
- дітей, чиї батьки зникли безвісти під час перебування в районах виконання бойових завдань на території України, на підставі документів , виданих відповідними уповноваженими органами.
3. Підпункт 4 пункту 6 рішення виконавчого комітету Славутської міської ради від 15.12.2022 р. №349 «Про організацію харчування дітей в закладах освіти Славутської міської територіальної громади у 2023 році» викласти в новій редакції:
- дітей учасників АТО/ООС, Захисників і Захисниць України на підставі документів виданих відповідними уповноваженими органами (посвідчення «учасник бойових дій», посвідчення «особа з інвалідністю внаслідок війни», посвідчення «член сім’ї загиблого Захисника чи Захисниці України», довідки, форма якої передбачена Порядком надання та позбавлення статусу учасника бойових дій осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України і брали безпосередню участь в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення чи у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх здійснення, у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією Російської Федерації проти України» (зі змінами), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20.08.2014 № 413).
4. Доповнити пункт 6 рішення виконавчого комітету Славутської міської ради від 15.12.2022 р. №349 «Про організацію харчування дітей в закладах освіти Славутської міської територіальної громади у 2023 році» підпунктами наступного змісту:

- дітей померлих учасників бойових дій, смерть яких не пов’язана з участю в бойових діях, на підставі документів виданих відповідними уповноваженими органами;
- дітей, чиї батьки зникли безвісти під час перебування в районах виконання бойових завдань на території України, на підставі документів, виданих відповідними уповноваженими органами.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігоря ПІГОЛЯ.

 

Перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради                     Сергій МИКУЛЬСЬКИЙ