ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

VII

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Дата прийняття:

21.09.2023

Статус:

Прийнятий вцілому

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    11
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 267
Про тимчасове влаштування малолітньої дитини до Хмельницького спеціалізованого будинку дитини «Берізка»

СЛАВУТСЬКА МІСЬКА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

21.09.2023 р. Славута №267

Про тимчасове влаштування малолітньої дитини до КНП
«Хмельницький обласний спеціалізований будинок дитини»


Розглянувши заяву громадянина особа, р.н., мешканця м. Славута, вул., про тимчасове влаштування його малолітнього сина особа, 10.07.2023 року народження до Хмельницького спеціалізованого будинку дитини «Берізка» м. Хмельницький, у зв’язку з тяжким матеріальним становищем та відсутністю умов проживання, відповідно до ст. 150, 151, 245 Сімейного кодексу України, ст. 66 Цивільного кодексу України, постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 року № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов'язаної із захистом прав дитини», п.п. 4 п.б ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рішення комісії з питань захисту прав дитини, з метою забезпечення реалізації прав, свобод та законних інтересів дитини, виконавчий комітет Славутської міської ради ВИРІШИВ:

       1. Влаштувати особа, року народження, до КНП «Хмельницький обласний спеціалізований будинок дитини» на повне державне забезпечення терміном на 6 місяців.
       2. Службі у справах дітей Виконавчого комітету Славутської міської ради після завершення терміну перебування дитини в КНП «Хмельницький обласний спеціалізований будинок дитини», розглянути питання щодо повернення малолітньої дитини на виховання в сім’ю або встановлення їй відповідного статусу з визначенням форми подальшого влаштування.
       3. Контроль за виконанням цього рішення покладається на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігоря ПІГОЛЯ.
 

Перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради                                              Сергій МИКУЛЬСЬКИЙ