ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

VII

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Дата прийняття:

21.09.2023

Статус:

Прийнятий вцілому

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    11
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 251
Про видалення зелених насаджень на території Славутської міської територіальної громади

СЛАВУТСЬКА МІСЬКА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

21.09.2023 р. Славута №251

Про видалення зелених насаджень
на території Славутської міської
територіальної громади

 

З метою попередження надзвичайних ситуацій в результаті падіння аварійних зелених насаджень та відновлення світлового режиму в житлових приміщеннях, розглянувши заяви фізичних та юридичних осіб, акт обстеження зелених насаджень (дерев), що підлягають видаленню в м. Славута № 8/23 від 12.09.2023 відповідно до Порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників в населених пунктах, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01.08.2006 р. № 1045, підпункту 9.1.16 пункту 9.1 Розділу 9, підпункту 13.1.1 пункту 13.1 Розділу 13 Правил утримання зелених насаджень у населених пунктах України, затверджених наказом Міністерства будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства України від 10.04.2006 р. № 105, керуючись підпунктом 7 пункту «а» статті 30, статтею 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Славутської міської ради ВИРІШИВ:

1. Видалити зелені насадження:
  • поблизу житлового будинку по вул. Леоніда Лавренюка, 31-Б у місті Славута (1 дерево);
  • поблизу житлового будинку по вул. Грушевського, 115/2 у місті Славута (3 дерева);
  • на території кладовища по вул. Монастирська у місті Славута (2 дерева).

2. Комунальному підприємству «СЛАВУТА-СЕРВІС» Славутської міської ради (Сергій СМЕРНІН), Комунальному підприємству «Славутське житлово-комунальне об’єднання» (Василь ЯЦЮК):

2.1. забезпечити організацію виконання робіт щодо видалення дерев в термін до 21.11.2023 року;

2.2. деревину видалених дерев оприбуткувати та використовувати для власних потреб комунальних підприємств «Славута-Сервіс» Славутської міської ради та «Славутське житлово-комунальне об’єднання» або реалізувати за ринковими цінами, або передати малозабезпеченим верствам населення, сім’ям учасників бойових дій та тимчасово переміщеним особам за списками, наданими управлінням соціального захисту населення виконавчого комітету Славутської міської ради;

2.3. під час проведення заходів з озеленення території Славутської міської територіальної громади, здійснити висадку 12 саджанців дерев.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія ОСТАПЧУКА.


 

Перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради                            Сергія МИКУЛЬСЬКИЙ