ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:


Новак Тетяна Василівна

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXIII

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Дата реєстрації:

25.04.2024

Проголосовано:

26.04.2024 10:06:22

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    14
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ



                                                                                                                                                                                                                                         Проєкт рішення



Про коригування тарифів на послуги

з централізованого водопостачання та

централізованого водовідведення


 



Розглянувши заяву Славутського управління водопровідно - каналізаційного господарства від 08.04.2024 р. №61 щодо коригування тарифів на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення у зв’язку із встановленням мінімальної тарифної ставки робітника I розряду в розмірі 200 відсотків розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб, відповідно до Галузевої угоди між Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України, Об’єднання організацій роботодавців «Всеукраїнська конфедерація роботодавців житлово-комунальної галузі України» та Центрального комітету профспілки працівників житлово комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення України на 2023 – 2027 роки, Порядку формування тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 року №869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на комунальні послуги», Порядку розгляду органами місцевого самоврядування розрахунків тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, а також розрахунків тарифів на комунальні послуги, поданих для їх встановлення, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово - комунального господарства від 12.09.2018 року №239, керуючись пунктом 2 частини 3 статті 4 Закону України «Про житлово - комунальні послуги», підпунктом 2 пункту «а» статті 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Славутської міської ради ВИРІШИВ:




  1. Встановити кореговані тарифи для Славутського управління водопровідно - каналізаційного господарства на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення для споживачів, які не є суб’єктами господарювання у сфері централізованого водопостачання та централізованого водовідведення у розмірі (структура тарифу додається):



















    Послуги Тариф, грн./куб.м. без ПДВ Тариф, грн/куб.м. з ПДВ
    Централізоване водопостачання 32,23 38,68
    Централізоване водовідведення 29,23 35,08


  2. Славутському управлінню водопровідно-каналізаційного господарства (Євгеній ЛЕВУНЕЦЬ) для категорії споживачів «населення» застосовувати тариф на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення на рівні тарифів, що встановлені рішенням виконавчого комітету Славутської міської ради №239 від 29.08.2023 року, а саме:


















    Послуги Тариф, грн./куб.м. без ПДВ Тариф, грн/куб.м. з ПДВ
    Централізоване водопостачання 28,61 34,33
    Централізоване водовідведення 22,89 27,47


  3. Тарифи на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення вводяться в дію з 01 травня 2024 року.

  4. Дане рішення набуває чинності з дня наступного за днем офіційного оприлюднення на офіційному веб сайті Славутської міської ради та її виконавчого комітету.

  5. Управлінню інформаційного забезпечення та внутрішньої політики виконавчого комітету Славутської міської ради (Людмила ЧУМАК) оприлюднити дане рішення в медіа, а відділу програмного забезпечення виконавчого комітету Славутської міської ради (Дмитро КОВАЛЬЧУК) оприлюднити дане рішення на офіційному веб сайті Славутської міської ради та її виконавчого комітету.

  6. Славутському управлінню водопровідно-каналізаційного господарства (Євгеній ЛЕВУНЕЦЬ) у строк, що не перевищує 15 днів з дати введення у дію тарифів, повідомити про це споживачам з посиланням на дане рішення.

  7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія МИКУЛЬСЬКОГО.





     Міський голова                                                                                                                                                         Василь СИДОР

ДОДАТКИ

1 Додаток до рішення ВКСМР від № Про коригування тарифів на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.pdf Переглянути