ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:


Василенко Наталія Василівна

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXIII

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Дата реєстрації:

18.04.2024

Проголосовано:

26.04.2024 10:06:22

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    14
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ




ПРОЄКТ РІШЕННЯ



Про розгляд земельного спору

щодо погодження меж земельної

ділянки по вул. адреса

 



Розглянувши заяву від 29.03.2024 особа, інтереси якої представляє особа, на підставі довіреності від 01.09.2023 № 2566, стосовно вирішення земельного спору щодо непогодження суміжним землевласником по пров. адреса особа меж земельної ділянки по вул. адреса в м. Славуті при виготовленні заявницею технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул. адреса з метою приватизації земельної ділянки під належним їй житловим будинком, беручи до уваги Акт обстеження земельної ділянки по вул. адреса в м. Славуті від 12.04.2024, згідно якого встановлено, що при розробленні особа даної технічної документації межі суміжної земельної ділянки, що належить особа та суміжної земельної ділянки, що належала особа відповідно до правовстановлюючих документів не порушуються, враховуючи також той факт, що особа померла і спадщина після її смерті у встановленому законодавством порядку не оформлена, керуючись ст.158-161, Земельного кодексу України, п.п.5, п. «б» ч.1 ст.33 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Славутської міської ради ВИРІШИВ:




  1. Визнати відмову суміжного землевласника по пров. адреса особа у погодженні меж земельної ділянки по вул. адреса необґрунтованою.

  2. Роз’яснити особа та особа право на оскарження даного рішення, у разі непогодження з ним, в порядку адміністративного судочинства відповідно до Кодексу адміністративного судочинства України протягом 6-ти місячного строку з дня коли особа дізналась або повинна була дізнатись про порушення своїх прав, свобод чи інтересів.

  3. Начальнику відділу з питань регулювання земельних відносин (Наталії ВАСИЛЕНКО) повідомити сторони спору про прийняте рішення.

  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмилу КАЛЮЖНЮК.



       

    Міський голова                                                                                                                                                             Василь СИДОР