ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:


Шаргородська Наталія Ігорівна

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXII

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Дата реєстрації:

11.04.2024

Проголосовано:

17.04.2024 10:44:37

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    12
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ




                                                                                                                                        Проєкт рішення



Про надання (особа), який діє

особисто від себе та (особа),

дозволу на укладання договору про

визначення часток в квартирі з подальшим

укладанням договору дарування

2/5 частки квартири, право користування якою

має малолітня дитина

 



Розглянувши заяву (особа), який діє особисто від себе та від (особа) на підставі довіреності від (дата), посвідчена (особа), приватним нотаріусом Славутського міського нотаріального округу, Хмельницької області, про надання дозволу на укладання договору про визначення часток в квартирі (адреса) з подальшим укладанням договору дарування 2/5 частки квартири (особа), право користування якою має малолітній (особа), виконавчий комітет Славутської міської ради встановив, що (особа), (особа) належить по 1/5 частці вищезазначеної квартири на праві спільної сумісної власності, а малолітній (особа) зареєстрований в вищезазначеній квартирі (довідка відділу з питань реєстрації місця проживання виконавчого комітету Славутської міської ради від (дата), № __).



Після набуття (особа) права власності на 2/5 частки квартири (адреса), малолітній (особа) збереже право користування вищезазначеною часткою квартири.



Такий правочин не порушить права та законні інтереси дитини.



Відповідно до ст. 177 Сімейного кодексу України, ст.29 Цивільного кодексу України, ст. 12 Закону України «Про основи соціального захисту бездомних осіб і безпритульних дітей», статті 17, 18 Закону України «Про охорону дитинства», п.п.4 «б» ч.1 статті 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», п. 67 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24 вересня 2008 року № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини» та враховуючи пропозиції комісії з питань захисту прав дитини виконавчий комітет Славутської міської ради ВИРІШИВ:




  1. Надати (особа), який діє особисто від себе та від (особа) на підставі довіреності від (дата), посвідчена (особа), приватним нотаріусом Славутського міського нотаріального округу Хмельницької області, дозвіл на укладання договору про визначення часток в квартирі (адреса) з подальшим укладанням договору дарування 2/5 частки квартири (особа), право користування якою має малолітній (особа).

  2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігоря ПІГОЛЯ.



Міський голова                                                                                              Василь СИДОР