ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:


Сіліщева Оксана Іванівна

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXI

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Дата реєстрації:

18.03.2024

Проголосовано:

21.03.2024 09:53:26

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    13
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ




Проєкт рішення



Про житлові питання



Розглянувши клопотання Комунального підприємства «Славутське житлово-комунальне об’єднання» від 15.02.2024 року №151, звернення громадян, керуючись Житловим кодексом України, Законом України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», Правилами обліку громадян, що потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, затверджених постановою Ради Міністрів УРСР і Укрпрофради від 11.12.1984 року № 470, статтями 30, 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Славутської міської ради ВИРІШИВ:




  1. Взяти на квартирний облік та включити в список осіб, які користуються правом першочергового одержання жилої площі у виконавчому комітеті Славутської міської ради, особа , учасник бойових дій, склад сім’ї 4 особи, зареєстрований в місті Славута, вул.адреса , на підставі ст. 39, 45 Житлового кодексу України, п.п. 4 п. 44 Правил обліку, п. 14 ч. 1 ст. 12 ЗУ «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту»

  2. Взяти на квартирний облік та включити в список осіб, які користуються правом першочергового одержання жилої площі у виконавчому комітеті Славутської міської ради, особа , учасник бойових дій, складом сім’ї 3 особи, зареєстрований в місті Славута, вул.адреса , на підставі ст. 39, 45 Житлового кодексу України, п.п. 4 п. 44 Правил обліку, п. 14 ч. 1 ст. 12 ЗУ «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту».

  3. Взяти на квартирний облік у виконавчому комітеті Славутської міської ради, особа, складом сім’ї 4 особи, зареєстрований в місті Славута, вул.адреса, на підставі ст. 39 Житлового кодексу України.

  4. У зв’язку зі смертю наймача жилого приміщення особа , відповідно до ст.106 Житлового кодексу України, визнати наймачем за раніше укладеним договором найму жилого приміщення - квартири № на вул. адреса в м. Славута, його онуку особа.



Комунальному підприємству «Славутське житлово-комунальне об’єднання» (Василь ЯЦЮК) в установленому законодавством порядку укласти договір найму жилого приміщення - квартири № на вул. адреса в м. Славута з особа.



5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмилу КАЛЮЖНЮК.



Міський голова                                                                                             Василь СИДОР