ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:


Дарчик Галина Дмитрівна

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXI

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Дата реєстрації:

07.03.2024

Проголосовано:

21.03.2024 09:46:01

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    13
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ



                                                                                                                                                                                                                                                                                        Проект рішення



Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Славутської міської ради №175 від 07.07.2022 «Про встановлення

тарифів на послуги з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування у звичайному режимі руху по м. Славута»



  З метою забезпечення права на пільгове перевезення на автобусних маршрутах загального користування учнів Славутської міської територіальної громади, враховуючи пропозиції приватних перевізників, керуючись підпунктом 2 пункту «а» частини 1 статті 28, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Славутської міської ради ВИРІШИВ:




  1. Пункт 2 рішення виконавчого комітету Славутської міської ради від 07.07.2022 року №175 «Про встановлення тарифів на послуги з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування у звичайному режимі руху по м. Славута» викласти у новій редакції:

    «Встановити тариф на проїзд учнів закладів загальної середньої освіти у період освітнього процесу (понеділок – п’ятниця з 7:00 до 19:00 год., а для учнів, які відвідують заклади позашкільної освіти – до 21:00 год.) в розмірі 6,00 грн. (Шість гривень 00 копійок).

    Перевізникам забезпечити законодавчо обгрунтований безкоштовний проїзд дітей наступних категорій: дітей – інвалідів, дітей з багатодітних сімей, дітей, яким встановлена інвалідність, що пов’язана з катастрофою на ЧАЕС, дітей загиблих захисників України на підставі відповідних посвідчень».

  2. Дане рішення набирає чинності з дня його офіційного оприлюднення.



3. Відділу програмного забезпечення виконавчого комітету Славутської міської ради (Дмитро КОВАЛЬЧУК) оприлюднити дане рішення на офіційному вебсайті Славутської міської ради та її виконавчого комітету.



4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія МИКУЛЬСЬКОГО.



                                                                                Міський голова                                                                                    Василь СИДОР