ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:


Шаргородська Наталія Ігорівна

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXIX

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Дата реєстрації:

29.02.2024

Проголосовано:

01.03.2024 09:26:42

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    12
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ



ПРОЄКТ РІШЕННЯ



Про негайне відібрання дітей (особа),



(особа), (особа), (особа) з сім’ї матері



З метою захисту прав та законних інтересів неповнолітніх дітей, розглянувши акт проведення оцінки рівня безпеки дітей від 01.03.2024 року, клопотання служби у справах дітей виконавчого комітету Славутської міської ради про негайне відібрання дітей (особа), (особа), (особа), (особа) у матері (особа) від 01.03.2024 року, розглянувши акт вилучення дітей з місця, де умови проживання загрожують їхньому здоров’ю та життю від 01.03.2024 року, відповідно до ч. 2 ст.170 Сімейного кодексу України, п.п. 4 п. «б» ч.1 ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», п.8 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24 вересня 2008 року № 866, виконавчий комітет Славутської міської ради ВИРІШИВ:



1.Відібрати неповнолітніх дітей (особа), (особа), (особа), (особа) з сім’ї матері (особа), де умови проживання загрожують їхньому життю та здоров’ю.



2.Службі у справах дітей виконавчого комітету Славутської міської ради (Наталії ШАРГОРОДСЬКІЙ):



2.1.Направити неповнолітніх дітей в комунальне підприємство «Славутська міська лікарня імені Ф.М. Михайлова» Славутської міської ради для проходження медичного обстеження.



2.2.Влаштувати (особа), (особа), (особа) в Плужненський ліцей Хмельницької обласної ради.



2.3.Звернутися до Славутського міськрайонного суду з позовом про позбавлення батьківських прав (особа) відносно неповнолітніх дітей (особа),(особа), (особа), (особа).



3.Контроль за виконанням цього рішення покладається на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, Ігоря ПІГОЛЯ.



Міський голова                                                                                 Василь СИДОР