ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:


Мельник Наталія Петрівна

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXVIII

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Дата реєстрації:

13.02.2024

Проголосовано:

15.02.2024 10:16:49

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    10
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ



Проєкт рішення №_________



Про включення об’єкта оренди до Переліку першого типу та оголошення аукціону на право оренди частини

коридору першого поверху будівлі поліклініки площею 2 кв.м на вул. Ярослава Мудрого, 29г в м.Славуті





Розглянувши заяву потенційного орендаря — фізичної особи-підприємця ВАСИЛЬЧУКА Миколи Сергійовича, подану через електронну торгову систему 07.03.2023, враховуючи лист Комунального підприємства «Славутський центр первинної медико-санітарної допомоги» Славутської міської ради за вх. №145/04-30 від 13.02.2024 з інформацією про потенційний об’єкт оренди, відповідно до Закону України «Про оренду державного та комунального майна», наказ Комунального підприємства «Славутський центр первинної медико-санітарної допомоги» Славутської міської ради №47 від 12.02.2024 «Про намір передачі в оренду об’єкта комунальної власності - частини фойє загальною площею 2 кв.м на першому поверсі КП «Славутський центр ПМСД» по вул. Ярослава Мудрого, 29 «г» в м. Славута», керуючись Порядком передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.06.2020 №483, постановою Кабінету Міністрів України від 27.05.2022 №634 «Про особливості оренди державного та комунального майна у період воєнного стану», рішенням Славутської міської ради від 16.10.2020 №16-56/2020 «Про врегулювання деяких питань оренди комунального майна Славутської міської об’єднаної територіальної громади», Законом України «Про оренду державного та комунального майна», підпунктом 1 пункту «а» статті 29 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Славутської міської ради ВИРІШИВ:




  1. Включити до Переліку об’єктів, щодо яких прийнято рішення про передачу в оренду на аукціоні (Перелік першого типу), частину коридору першого поверху будівлі поліклініки поблизу вхідних дверей площею 2 кв.м на вул. Ярослава Мудрого, 29г в м.Славуті Шепетівського району Хмельницької області з використанням вказаного майна з метою надання послуг, які не можуть бути забезпечені безпосередньо Комунальним підприємством «Славутський центр первинної медико-санітарної допомоги» Славутської міської ради, пов’язаних із обслуговуванням працівників підприємства та відвідувачів, а саме: встановлення кав’ярні самообслуговування з продажу гарячих напоїв, який не здійснює продаж товарів підакцизної групи.

  2. Оголосити аукціон на право оренди об’єкта комунальної власності, зазначеного у пункті 1 цього рішення.



3.Затвердити умови та додаткові умови оренди комунального майна, вказаного в пункті 1 цього рішення (додаються).



4. Погодити зміст оголошення про передачу майна в оренду на аукціоні (додається).




  1. Орендаря, який став переможцем аукціону, вважати таким, що отримав згоду орендодавця на передачу майна в суборенду. При цьому передача майна в суборенду здійснюється в порядку, встановленому Законом України «Про оренду державного та комунального майна», Порядком передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 03.06.2020 №483.

  2. Балансоутримувачу потенційного об’єкта оренди - Комунальному підприємству «Славутський центр первинної медико-санітарної допомоги» Славутської міської ради (Олег ГАВРИЛЮК):




  • укласти за результатом проведення аукціону тристоронній договір оренди нерухомого майна, що належить до комунальної власності Славутської міської територіальної громади, згідно з примірним договором оренди;

  • здійснити передачу об’єкта оренди відповідно до акта приймання-передачі;

  • здійснювати нарахування орендної плати на загальну суму орендної плати із зазначенням частин орендної плати, що сплачуються орендарем на рахунок балансоутримувача та до місцевого бюджету, вручати рахунки на оплату орендарю, здійснювати контроль за своєчасністю сплати, оперативно реагувати на несвоєчасну сплату орендарем орендної плати;

  • здійснювати коригування орендної плати на індекс інфляції в порядку, визначеному законодавством;

  • дотримуватись строків, встановлених Законом України «Про оренду державного та комунального майна», Порядком передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 03.06.2020 №483, при взаємодії з орендарем та виконавчими органами Славутської міської ради з метою недопущення порушення строків для оприлюднення необхідної інформації в електронній торговій системі.




  1. Відділу комунальної власності виконавчого комітету Славутської міської ради (Наталія МЕЛЬНИК) від імені виконавчого комітету Славутської міської ради Хмельницької області оприлюднити вказане рішення та оголошення про проведення аукціону на право оренди в електронній торговій системі в порядку, визначеному чинним законодавством.



8. Відділу програмного забезпечення виконавчого комітету Славутської міської ради (Дмитро КОВАЛЬЧУК) оприлюднити Перелік першого типу на офіційному вебсайті Славутської міської ради та її виконавчого комітету.



9. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмилу КАЛЮЖНЮК.



Міський голова                                                                                                                 Василь СИДОР

ДОДАТКИ

1 Умови до додаткової умови оренди комунального майна .pdf Переглянути
2 Додаток до рішення Про включення об`єкта оренди до Переліку першого типу та оголошення аукціону.pdf Переглянути