ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:


Новак Тетяна Василівна

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXV

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Дата реєстрації:

25.01.2024

Проголосовано:

26.01.2024 10:26:36

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    13
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ



                                                                                                                                                                                                                                    Проект рішення



Про встановлення коригованих тарифів

на теплову енергію (її виробництво,

транспортування та постачання) та

послуги з постачання теплової енергії

 



Розглянувши заяву комунального підприємства «Славутське житлово-комунальне об’єднання» від 17.01.2024р. №68 щодо встановлення коригованих тарифів на теплову енергію (її виробництво, транспортування та постачання) для усіх категорій споживачів у зв’язку із підвищенням ціни на електричну енергію, а також ціни на природний газ що використовується для виробництва теплової енергії для категорії споживачів «Інші споживачі (крім населення)», з метою приведення діючого тарифу до його економічно обґрунтованого рівня, відповідно до наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства від 13.09.2018 року №239 «Про затвердження Порядку розгляду органами місцевого самоврядування розрахунків тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, а також розрахунків тарифів на комунальні послуги, поданих для їх встановлення», керуючись Законами України «Про житлово-комунальні послуги», «Про теплопостачання», «Про особливості регулювання відносин на ринку природного газу та у сфері теплопостачання під час дії воєнного стану та подальшого відновлення їх функціонування», постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 року №869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги», підпунктом 2 пункту «а» статті 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Славутської міської ради ВИРІШИВ:




  1. Встановити по Комунальному підприємству «Славутське житлово-комунальне об’єднання»:



1.1. Коригований тариф на теплову енергію (її виробництво, транспортування, та постачання) та затвердити структуру тарифу (додається) для наступних категорій споживачів у розмірі:






























Категорія споживачів Тариф на теплову енергію (її виробництво, транспортування, та постачання), грн./Гкал
без ПДВ з ПДВ
Населення 2 576,06 3 091,27
Бюджетні установи 3 726,94 4 472,33
Інші споживачі 3 969,31 4 763,17


1.2. Коригований тариф на послугу з постачання теплової енергії та затвердити структуру тарифу (додається) для наступних категорій споживачів у розмірі:




















Категорія споживачів Тариф на послугу з постачання теплової енергії, грн./Гкал
без ПДВ з ПДВ
Населення 2 576,06 3 091,27


2. Комунальному підприємству «Славутське житлово-комунальне об’єднання» протягом дії воєнного стану в Україні та шести місяців після місяця, в якому воєнний стан буде припинено або скасовано, для категорій споживачів «населення» застосовувати тарифи, які були встановлені станом на 24 лютого 2022 року, а саме:



- тариф на теплову енергію (її виробництво, транспортування, та постачання) для наступних категорій споживачів у розмірі:



«населення» - 2 215,33 грн./Гкал з ПДВ;



- тариф на послугу з постачання теплової енергії для категорії споживачів «населення» у розмірі 2 215,33 грн./Гкал з ПДВ.



3. Це рішення набирає чинності з дня наступного за днем офіційного оприлюднення на офіційному веб-сайті Славутської міської ради та її виконавчого комітету, а кориговані тарифи на теплову енергію (її виробництво, транспортування, та постачання) та послугу з постачання теплової енергії вводяться в дію з 01 лютого 2024 року.



4. Відділу програмного забезпечення виконавчого комітету Славутської міської ради (Дмитро КОВАЛЬЧУК) оприлюднити це рішення на офіційному веб-сайті Славутської міської ради та її виконавчого комітету.



5. Комунальному підприємству «Славутське житлово-комунальне об’єднання» (Василь ЯЦЮК) у строк, що не перевищує 15 днів з дати введення у дію тарифів, повідомити про це споживачам з посиланням на дане рішення.



6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія МИКУЛЬСЬКОГО.





            Міський голова                                                                                                                                                                                  Василь СИДОР



ДОДАТКИ

1 Додатки до рішення ВКСМР від № Про встановлення коригованих тарифів на теплову енергію (її виробництво, транспортування та постачання).pdf Переглянути