ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Мельник Наталія Петрівна


Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXI

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Дата реєстрації:

29.12.2023

Проголосовано:

02.01.2024 11:14:18

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    12
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ



проєкт рішення № __________



Про оголошення аукціону

на право оренди теплових мереж

протяжністю 1279 п.м., що перебувають

на балансі Комунального підприємства

«Славутська міська лікарня ім. Ф.М.Михайлова»

на вул. Ярослава Мудрого, 29Г в м.Славуті

 



Розглянувши заяву потенційного орендаря фізичної особи-підприємця СТАДНІКА Володимира Михайловича про передачу в оренду об’єкта комунальної власності, включеного до Переліку першого типу рішенням виконавчого комітету Славутської міської ради від 16.02.2018 №52 “Про доповнення Переліку комунального майна, що може бути передано в оренду”, подану 26.12.2023 через електронну торгову систему, взявши до уваги інформацію про об’єкт оренди, надану балансоутримувачем майна – Комунальним підприємством «Славутська міська лікарня ім. Ф.М.Михайлова» від 28.12.2023 за вх. №2464, керуючись підпунктом 1 пункту «а» статті 29 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про оренду державного та комунального майна», Порядком передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 03.06.2020 №483, постановою Кабінету Міністрів України від 27.05.2022 №634 «Про особливості оренди державного та комунального майна у період воєнного стану», рішенням виконавчого комітету Славутської міської ради від 16.02.2018 №52 “Про доповнення Переліку комунального майна, що може бути передано в оренду”, рішенням Славутської міської ради від 16.10.2020 №16-56/2020 «Про врегулювання деяких питань оренди комунального майна Славутської міської об’єднаної територіальної громади», виконавчий комітет Славутської міської ради ВИРІШИВ:



1.Оголосити аукціон на право оренди об’єкта комунальної власності – теплових мереж протяжністю 1279 п.м. на вул. Ярослава Мудрого, 29Г в м.Славуті Шепетівського району Хмельницької області з використанням вказаного майна за цільовим призначенням «для провадження господарської діяльності з транспортування теплової енергії до будівель міського лікарняного комплексу на вул. Ярослава Мудрого, 29г в м. Славуті Хмельницької області».



2.Затвердити умови та додаткові умови оренди комунального майна, зазначеного в пункті 1 цього рішення (додаються).



3.Погодити зміст оголошення про передачу майна в оренду на аукціоні (додається).



4.Орендаря, який став переможцем аукціону, вважати таким, що отримав згоду орендодавця на передачу майна в суборенду. При цьому передача майна в суборенду здійснюється в порядку, встановленому Законом України «Про оренду державного та комунального майна», Порядком передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 03.06.2020 №483 з дотриманням законодавства про парки-пам’ятки садово-паркового мистецтва.



5.Балансоутримувачу потенційного об’єкта оренди – Комунальному підприємству «Славутська міська лікарня ім. Ф.М.Михайлова» (Леонід РАДЗИВІЛЮК):


- укласти за результатом проведення аукціону тристоронній договір оренди нерухомого майна, що належить до комунальної власності Славутської міської територіальної громади згідно з примірним договором оренди;

- здійснити передачу об’єкта оренди відповідно до акта приймання-передачі;

- здійснювати нарахування орендної плати, вручати рахунки на оплату орендарю, здійснювати контроль за своєчасністю сплати, оперативно реагувати на несвоєчасну сплату орендарем орендної плати;

- здійснювати коригування орендної плати на індекс інфляції в порядку, визначеному законодавством;

- дотримуватись строків, встановлених Законом України «Про оренду державного та комунального майна», Порядком передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 03.06.2020 №483, при взаємодії з орендарем та виконавчими органами Славутської міської ради з метою недопущення порушення строків для оприлюднення необхідної інформації в електронній торговій системі.

6.Відділу комунальної власності виконавчого комітету Славутської міської ради (Наталія МЕЛЬНИК) від імені виконавчого комітету Славутської міської ради Хмельницької області оприлюднити вказане рішення в електронній торговій системі та здійснити інші дії в порядку та у строки, передбачені Законом України «Про оренду державного та комунального майна», Порядком передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.06.2020 №483, постановою Кабінету Міністрів України від 27.05.2022 №634 «Про особливості оренди державного та комунального майна у період воєнного стану».



7.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмилу КАЛЮЖНЮК.





Міський голова                                                                Василь СИДОР

ДОДАТКИ

1 Умови та додаткові умови оренди.pdf Переглянути